Немања Мајдов најбољи спортиста из Републике Српске

22.12.2020. 09:30
0
ИЗВОР: sportdc.net

Репрезентативац Србије у џудоу, Немања Мајдов, проглашен је синоћ за најбољег спортисту из Републике Српске у избору "Гласа Српске".

Познато је да у традиционални избор "Гласа Српске" улазе само спортисти који наступају на простору Републике Српске, али је уведена и награда за најбољег спортисту из Републике Српске, гдје у конкуренцију улазе и сви они који се такмиче у клубовима и репрезентацијама ван Републике Српске.

Због специфичне ситуације и епидемиолошке ситуације, Немања Мајдов је награду примио у Источном Сарајеву, а уручио му је премијер Републике Српске, Радован Вишковић.

- Велика ми је част да сам добио ову престижну награду. Добио сам многе награде ван наше Републике, шриом свијета, али ова ми је најдража јер је добијам у мојој Републици Српској. Одавде сам, овдје живи, одавде сам кренуо у свијет и постао шампион свијета. Ово ми је велика мотивација и подстријек за даљи рад. Живјела Република Српска и Србија, рекао је Немања Мајдов након добијања награде.

За најбољег спортисту Републике Српске проглашен је кошаркаш Игокее, Далибор Илић.

Коментари 0
Повезане вијести
Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе! Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
Нови напредак на "Вебометриксовој" ранг-листи Нови напредак на "Вебометриксовој" ранг-листи
Наредних дана сунчано, у недјељу и понедјељак понегдје пљускови Наредних дана сунчано, у недјељу и понедјељак понегдје пљускови
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    7h 19m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    17h 18m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    8h 54m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    16h 15m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    10h 58m
    9