Немања Мајдов одрадио посљедњи тренинг у Источном Сарајеву и кренуо ка Токију

23.07.2021. 14:10
3
ИЗВОР: sportdc.net

Репрезентативац Србије у џудоу, Немања Мајдов, одрадио је своја два посљедња тренинга у Источном Сарајеву пред Олимпијске игре и кренуо је ка Токију.

Џудиста из Источног Сарајева по први пут учествује на Олимпијским играма, а припреме за овај највећи свјетски спортски догађај нису трајале само мјесецима уназад, већ годинама и годинама, од самог почетка бављења џудоом.

Жријеб није мазио Немању на Олимпијским играма, већ на старту га чека Нијемац, Едуард Трипел, са којим се до сада три пута састајао, два пута га је добио, у полуфиналу Хохота и финалу Маракеша, а посљедњи меч у полуфиналу Гренд слема у Казању, добио је Нијемац, а Немања је тада доживио дислокацију два зуба, због чега је са повезом у устима радио мечеве. Након тога у пројектованом жријебу слиједи Донгхан Гвак из Јужне Кореје, против којег Немања до сада није радио, а у линији жријеба су и Соичиро Мукаи и Кристијан Тот, побједник тог дуела је пројектовани противник за четвртфинале.

Олимпијске игре у Токију отварају се данас.

Коментари 3
 • Generic placeholder image
  Mirce 23.07.2021. 22:06
  Srećno, vrati se sa medaljom, narodne pare te čekaju od našeg Vožda
 • Generic placeholder image
  Šuma 23.07.2021. 17:27
  Sretno Champione 🙏🇷🇸💯
 • Generic placeholder image
  Dejan 23.07.2021. 14:42
  Sretno nemanja da se vratis sa zlatnom medaljom
Повезане вијести
Бањанин: Научни рад објављен у врхунском међународном часопису - доказ да се у Источном Сарајеву школују квалитетни кадрови Бањанин: Научни рад објављен у врхунском међународном часопису - доказ да се у Источном Са...
Позориште "Пинокио" из Београда одушевило малишане представом "Малчић Палчић" Позориште "Пинокио" из Београда одушевило малишане представом "Малчић Палчић"
Никша Рајак: Стремим ка самом врху (ФОТО) Никша Рајак: Стремим ка самом врху (ФОТО)
Најчитаније
 • Посљедњи испраћај Далибора Пљеваљчића
  11h 37m
  0
 • Обавјештење о пријему захтјева категорисаних бораца ВРС на јединствени мјесечни борачки додатак
  13h 26m
  0
 • Александра је побиједила рак са метастазама на седам органа
  18h 8m
  1
 • Бањанин: Научни рад објављен у врхунском међународном часопису - доказ да се у Источном Сарајеву школују квалитетни кадрови
  16h 2m
  4
 • Сандри Савић потребни добровољни даваоци крви на ВМА
  7h 58m
  0