Неодољиви поклони уз куповину Galaxy Z Flip4, Z Fold4 и уређаја из S22 серије

13.09.2022. 14:51
0
ИЗВОР: katera.news

Искористите посебну понуду и купите један од сјајних Galaxy Z Flip4 или Galaxy Z Fold4 преклопних телефона из м:тел понуде и на поклон ћете добити врхунски паметни сат Galaxy Watch5.

Ваш свакодневни помоћник, Galaxy Watch5 са најсавременом технологијом брине о вашем здрављу. Изаберите модел 44 mm у графитној или 40 mm у ружичасто-златној боји.

Сви м:тел корисници који се одлуче за фантастични телефон из Galaxy S22 серије, такође ће остварити право на поклон - Samsung Galaxy Buds2 слушалице у графитној боји.

Са моћним и лаганим Galaxy Buds2 слушалицама ваш свијет ће звучати баш како треба, уживајте у моћном басу и кристално чистом звуку.

Шта је потребно да урадите?

Након куповине уређаја, региструјте се на страници www.samsung.com/ba. Регистрацију је потребно обавити до 30.10.2022. године, а испорука поклона биће извшена до 15.12.2022. године, на адресу наведену приликом регистрације.

Атрактивног дизајна који оставља утисак, Galaxy Z Flip4 је таман праве величине да лако клизне у ваш џеп а да на њему имате снагу рачунара.

Galaxy Z Fold4 уноси склад између посла и свакодневног живота и феноменално је рјешење које обједињује све предности рада на великом екрану и дражи паметног телефона.

Из тренутно најбоље Самсунгове серије паметних телефона, Galaxy S22 serije, изаберите телефон који одговара вашим потребама и нећете погријешити.

Употпуните свој свијет и узмите поклон, понуда траје до 16. октобра ове године или до истека залиха.

Више информација о Galaxy Z Flip4 и Galaxy Z Fold4 телефонима као и телефонима из серије Галаxy С22 потражите у најближем м:тел продајном мјесту, бесплатним позивом на 0800 50 000 или на адреси mtel.ba.

 

 

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
Активирајте м:тел услугу и узмите 5 ГБ мобилног интернета Активирајте м:тел услугу и узмите 5 ГБ мобилног интернета
Пренеси број у м:тел и узми 100 ГБ бонуса! Пренеси број у м:тел и узми 100 ГБ бонуса!
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    20h 27m
    0
  • Крађа у Палама
    18h 45m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    15h 12m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    18h 0m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    11h 21m
    0