Неријешено у дербију Фамоса и Славије

13.02.2021. 16:38
0
ИЗВОР: sportdc.net

Фудбалери Славије и Фамоса из Војковића одиграли су данас на терену са вјештачком травом на Илиџи пријатељску утакмицу у склопу припрема за други дио сезоне.

На крају било је 0:0 по изузетно великој хладноћи, тако да се прије свега и једнима и другима мора честитати што су одиграли утакмицу у оваквим околностима.

Неке велике љепоте у игри није ни било, самим тим ни прилика, али су и један и други тренер задовољни трком, борбеношћу и дисциплином у игри. За другу припремну утакмицу и за једне и за друге, кажу, сасвим довољно.

- Нисам незадовољан, генерално. Било се тешко и загријати и то се одразило кроз саму игру. Ми смо задржали неки свој правац. Поготово у посједу лопте. Било је добрих идеја, било је грешака у пасовима опет, у завршном пасу. То је могло бити и позитивније и по резултат и свакако. Противник квалитетнији у односу на прошлу утакмицу, чвршћи, и одговарало нам је то да видимо гдје смо, шта смо и да ли смо на правом путу. Вријеме стварно није дозволило неку љепшу игру. Не могу бити незадовљан. Били смо чврсти у дефанзиви, враћали смо се брзо по изгубљеној лопти. Све у свему, могу бити задовољан виђеним. Оно што је најбитније јесте да није било никаквих повреда- рекао нам је тренер Славије, Зоран Ербез.

Слично размишља и Владимир Дрињак на клупи Моториста.

- Могу бити задовољан. 60-70 минута је то стварно било добро са наше стране, можда смо и били бољи. Задовољан сам трком, борбеношћу, залагањем, по овим тешким условима. Стајали смо јако добро. Све у свему, са наше стране итекако сам задовољан како смо одиграли- каже нам Владимир Дрињак.

За Славију су у овој утакмици почели: Савић, Г. Поповић, Елек, Шкрба, Мандић, Дрљевић, Шћепановић, Л.Бабић, Бабан, Н.Бјелош, Асентић   Играли су још: Н. Бабић, Б. Поповић, Пушара, Перовић, Ђорем, Авдаловић, Дабић, Ајкунић, Богучанин, Ковачевић, Стевановић

За Фамос су од старта играли: М. Терзић, Марковић, Лучић, Фргања, Демировић, Отовић, М. Тешановић, Елез, Ћеха, Шехић, Лаловић   Играли су још: А. Терзић, Мичић, Милинковић, Минић, Видаковић, Ковачевић, Суџум

Коментари 0
Повезане вијести
Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
У априлу рођене 32 бебе У априлу рођене 32 бебе
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    21h 3m
    0
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    12h 1m
    10
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    20h 27m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    18h 42m
    12
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    20h 21m
    0