Вишеград: Нешковић пронађен након 11 дана

07.05.2020. 09:17
0
ИЗВОР: Srna

Бране Нешковић, који је након 11 дана пронађен у селу Станишевац код Вардишта, у општини Вишеград, упућен је у болницу Фоча, речено је Срни у Дому здравља Вишеград.

Нешковић је пронађен јуче и превезен је у вишеградски Дом здравља.

-Лице је прегледао дежурни доктор у Дому здравља, а затим упутио у Психијатријску болницу Соколац. Из Сокоца је враћен и упућен у болницу Фоча због бола у грудном кошу и тјелесне темпертауре- речено је у Дому здравља Вишеград.

Шеф смјене Јединице Граничне полиције Вишеград Резић Марко рекао је Срни да су Нешковића јуче у 15.50 часова у мјесту Станишевац пронашли службеници Државне граничне службе.

-Лице се налазило у тешком и исцрпљеном стању. На лицу мјеста му је пружена помоћ и обавјештена је хитна помоћ и полицијска станица Вишеград, који су предузели радње из њихове надлежности. Лице је службеним возилом Граничне полиције превезено до Дома здравља Вишеград око 16.10 часова, гдје му је указана даља помоћ- истакао је Резић.

Осим родбине и колега из фирме Оморика у којој је радио, за несталим Вишеграђанином трагали су и припадници Полицијске станице Вишеград, Цивилне заштите и Спасилачког центра из Србије.

Бране Нешковић /33/ се 25. априла удаљио у непознатом правцу из породичне куће, која се налази у селу Присоје, код Вардишта.

Коментари 0
Повезане вијести
Прекид електричне енергије у Сокоцу и Вишеграду Прекид електричне енергије у Сокоцу и Вишеграду
Нормализован саобраћај на путу Вишеград-Вардиште Нормализован саобраћај на путу Вишеград-Вардиште
Три деценије без судског епилога за злочине над Србима у вишеградским селима Три деценије без судског епилога за злочине над Србима у вишеградским селима
Најчитаније
  • Морбилима заражено 309 лица, у Источном Сарајеву 33 лица
    19h 7m
    0
  • Данас Свети Јоаким и Ана
    3h 30m
    0
  • Војно возило које је смрскало "форд" теже и од аутобуса
    1h 37m
    0
  • Малим херојима у борби за живот потребна подршка друштва
    2h 50m
    0
  • Представа "Мала сирена" сутра отвара 25. "Лут фест "
    21h 19m
    0