Несметано одвијање саобраћаја

10.06.2021. 08:20
0
ИЗВОР: Катера

У породилишту болнице у Источном Сарајеву у току протекла 24 часа није било рођених беба.

Љекарску интервенцију затражила су 24 пацијента.

Град уредно снабдијевен водом.

Соколац,

У периоду од 7. до 11. јуна, због радова на дијелу 10 kV далековода Каљина доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије потрошачима у насељима: Буковик, Шахбеговићи, Каљина, Боровац, Ријећа, Медојевићи, Бања Лучица, Цврчићи, Бјелосављевићи, Гире, Поретак, Калаузовићи, Баре, Врховине, Заграђе, Мељине, Крушевци, Мангурићи, Пихлице, Церибашићи, Драпнићи и Ишерић Брдо, према сљедећем распореду:

Понедјељак, 7. мај од 8:00 до 15:00 часова;

Уторак, 8. мај од 8:00 до 15:00 часова;

Сриједа, 9. мај од 8:00 до 19:00 часова;

Четвртак, 10. мај од 8:00 до 19:00 часова;

Петак, 11. мај од 8:00 до 19:00 часова;  

Напомена: У случају лоших временских прилика радови се одлажу.

Источно Ново Сарајево,

Због обављања редовних годишњих ревизија, заштита и прекидача у објекту ТС 110/35/10 кВ Сарајево 20, у периоду од 11:30 до 14:30 часова могући су повремени краткотрајни прекиди у напајању електричном енергијом у насељима: Иванићи, Прљево Брдо, Доњи Миљевићи, Горњи Миљевићи и Петруше.

Вишеград,

због радова на 10 kV далеководу Вишеград - Жупа, доћи ће до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 13:00 до 15:00 часова потрошачима у насељима Халуге  и Чешаљ, као и објектима Вишеградска бања и хотел Вилина Влас.

Пале,

Због обављања редовних годишњих ревизија, заштита и прекидача у објекту ТС 35/10 kV Мокро, у периоду од 9:00 до 12:00 часова могући су повремени краткотрајни прекиди у напајању електричном енергијом на подручју мјесне заједнице Мокро.

У породилишту Универзитетске болнице у Фочи у протекла 24 часа рођена су два дјечака.

Љекарску интервенцију затражило је 14 пацијената.

У Дому здравља „Др Љубомир Ћеранић“ у Сокоцу љекарску интервенцију затражило је 15 пацијената.

Територијалне ватрогасне јединице у протекла 24 часа имале су једну интервенцију. 

Хан Пијесак,

Техничка интервенција у времену од 10.00 до 11.10 часова на спирању асфалта након саобрачајне незгоде у мјесту Чађавица.

На већини путних праваца у Републици Српској и ФБиХ саобраћај се јутрос одвија несметано по сувим коловозима, а на дионицама у усјецима и поред камених косина могући су одрони камења и земље на коловоз.

Због радова на дионици магистралног пута Љубогошта-Пале у тунелу "Каловита брда", измијењен је режим саобраћаја.

Због бројних одрона и опасности од клизишта отежано се вози на магистралном путу Брод на Дрини-гранични прелаз Хум/Шћепан Поље, док је за теретна возила саобраћај обустављен на тој дионици.

На граничним прелазима у БиХ нема дужих задржавања.

БиХ је отворила границе према Хрватској, Србији и Црној Гори, а улазак у БиХ за стране држављане омогућен је уз негативан"пи-си-ар" тест на вирус корона који не смије бити старији од 48 часова.

У Републици Српској и Федерацији БиХ данас ће бити нестабилно вријеме са сунчаним периодима, пљусковима и грмљавином, те највишом температуром од 20 до 28, на југу до 31 степен Целзијусов.

Ујутро мало до умјерено облачно на југу, промјенљиво облачно у централном појасу, а више облака на сјевероистоку, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Прије подне ће бити промјенљиво облачно са сунчаним интервалима, на југу сунчаније. На сјеверу ће већ прије подне бити са грмљавином.

У јужним крајевима ће бити сунчаније и претежно суво, са мањом вјероватноћом за краћи пљусак и грмљавину у планинским предјелима тог рејона.

Дуваће слаб до умјерен сјеверни и сјеверозападни вјетар, подаци су Федералног хидрометеоролошког завода.

Коментари 0
Повезане вијести
Тропски дани и ноћи до петка, температура до 39 степени
Град јутрос богатији за једну дјевојчицу
Избјегавати вожњу у најтоплијем дијелу дана
Најчитаније
 • Ухапшено лице из Сокоца
  20h 16m
  0
 • Крађа у Источној Илиџи
  20h 20m
  0
 • Крађа на Јахорини
  20h 26m
  0
 • Радуловићева: Коме се не свиђа власт нека напусти земљу
  13h 0m
  0
 • У пожару смртно страдала жена
  15h 21m
  0