Нестао Неђо Цвијетиновић

25.06.2022. 20:42
0
ИЗВОР: srna.rs

Припадници Полицијске управе Бијељина трагају за Неђом Цвијетиновићем /78/ из Лопара, чији је нестанак пријављен синоћ.

Нестанак Цвијетиновића синоћ је Полицијској станици Лопаре пријавио његов син, који је навео да се његов отац јуче ујутро око 9.00 часова удаљио од породичне куће.

Син несталог је рекао да је његов отац отишао у бербу гљива на подручју села Веселиновац, у подножју планине Мајевица, те се није вратио кући, саопштено је из Полицијске управе Бијељина.

Према изјави пријавитеља, Неђо је висине око 170 центиметара, тежине око 90 килограма, пуније грађе, има очи тамно смеђе боје, сиједу косу и сенилан је.

Полиција позива грађане да, уколико га примијете или имају било каквих корисних сазнања, то пријаве у најближу станицу или путем бесплатног броја телефона 122.

- Након запримања пријаве о нестанку, припадници Полицијске управе Бијељина, предузимају све потребне мјере и радње и неопходне провјере како би лице што прије било пронађено - напоменули су из полиције. 

Коментари 0
Повезане вијести
У Бијељини ухапшена особа која се доводи у везу са убиством полицајца у Србији У Бијељини ухапшена особа која се доводи у везу са убиством полицајца у Србији
Нестао дјечак на плажи у Грчкој: Српски туристи дигли узбуну Нестао дјечак на плажи у Грчкој: Српски туристи дигли узбуну
Седмогодишња Милица Максимовић, талентована глумица (ВИДЕО) Седмогодишња Милица Максимовић, талентована глумица (ВИДЕО)
Најчитаније
 • Ударио дјевојку, излетио го из куће па пропао у подрум и погинуо
  6h 41m
  0
 • Освештани темељи Цркве Свете великомученице Марине
  23h 36m
  0
 • Традиционална моба косача код Васковића (ВИДЕО)
  9h 18m
  0
 • Ухапшен помагач терористе Фатона Хајризија
  12h 20m
  0
 • Маршом одбране на Илињачу почела манифестација „4. август - да се не заборави“ (ФОТО)
  9h 29m
  0