Независне пишу: Лиздек осумњичен за сарадњу са Елезом

19.05.2021. 16:29
0
ИЗВОР: NEZAVISNE NOVINE

Полиција Недељка Лиздека (24), који је ухапшен у уторак, сумњичи да се може довести у везу са убиством Синише Милићевића званог Тигар, који је у сачекуши брутално убијен 31. маја 2018. године у Источном Сарајеву, преносе "Независне новине".

- Он је, између осталог, осумњичен да је учествовао у крађи возила и да је управљао возилом које су користили извршиоци мафијашке егзекуције, почињене у мају 2018. године на подручју Источног Сарајева - саопштено је јуче поподне из Тужилаштва БиХ, које је затражило да се Лиздеку одреди притвор.

"Независне" пишу да је Лиздек ухапшен у Источном Сарајеву, у оквиру истраге коју МУП Српске води у сарадњи са Тужилаштвом БиХ, а у вези са дјеловањем организоване криминалне групе Дарка Елеза.

Медији су, подсјетимо, раније објавили да је Елез осумњичен за ликвидацију Милићевића. Уз навођење иницијала, из МУП-а Српске данас су потврдили да су у Тужилаштво БиХ спровели Лиздека, осумњиченог за организовани криминал, а у вези са тешким убиством Милићевића.

Извори "Независних", које су пренијеле овај текст, потврдили су да притом Лиздека терете и за то да се може довести у везу са припремањем убиства Златана Ћука те Милоша Божовића.

Коментари 0
Повезане вијести
Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама
Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре у Удружењу „Сунце“ Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре ...
Најчитаније
  • Жена побиједила пет карцинома и живи без 11 органа
    21h 12m
    2
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    6h 45m
    0
  • Дјевојчица из Црне Горе ухапшена у Аустрији: Планирала терористички напад?
    21h 22m
    2
  • На данашњи дан проглашен Закон о Војсци Српске
    6h 51m
    0
  • Скупштина озваничила одбијање Венс-Овеновог плана
    6h 49m
    0