Никакав договор о таблицама није постигнут

18.11.2022. 10:05
0
ИЗВОР: srna.rs

Никакав договор о таблицама нити повратку Срба у привремене институције на самопроглашеном Косову није постигнут, поручили су из Канцеларије за Косово и Метохију Владе Србије.

Из Канцеларије су навели да је ријеч о најобичнијој дезинформацији и пласирању лажних вијести с циљем да Приштина са себе покуша да скине одговорност за кршење свих споразума.

- Никакав договор о таблицама нити повратку Срба у институције није постигнут, како ту пропаганду покушавају да пласирају медији у Приштини, а пренели су поједини београдски медији - поручују из Канцеларије.

Представници Срба напустили су недавно приштинске институције док се не повуче протиправна одлука Приштине о пререгистрацији и док се не формира заједница српских општина. 

Коментари 0
Повезане вијести
Ухапшен још један Србин са Космета Ухапшен још један Србин са Космета
"Те ноћи горело је Косово поље, горела сам ја, горела је моја душа" "Те ноћи горело је Косово поље, горела сам ја, горела је моја душа"
Живимо за дан када ће се српска тробојка вијорити на КиМ: Зашто говор директора ВОА постаје виралан Живимо за дан када ће се српска тробојка вијорити на КиМ: Зашто говор директора ВОА постај...
Најчитаније
  • Годишњица смрти сарајевских Ромеа и Јулије
    16h 19m
    10
  • Возач камиона погинуо у судару са аутобусом
    14h 21m
    0
  • Код Будве уловљена плава ајкула тешка скоро 200 килограма
    13h 14m
    1
  • Директору Средњошколског центра Фоча горјело возило
    13h 19m
    0
  • Божовић: Ми бранимо Републику Српску, а ви свој прљави капитал!
    12h 22m
    1