Николина Драгољевић првакиње БиХ у слалому

28.01.2024. 21:20
0
ИЗВОР: sportdc.net

Чланица „Јахорине“ Николина Драгољевић окитила се титулом првакиње Босне и Херцеговине у слалому у конкуренцији јуниорки.

Првенство БиХ за јуниоре и јуниорке одржано је јучер на Бјелашници у склопу ФИС трке “Илиџа ФИС куп”, а Николина Драгољевић је у генералном пласману заузела треће мјесто са временом 1:51.71, 3.64 секунде за побједницом Рејхан Јилдрим из Турске. Друга је била Есма Алић, но она је већ изашла из јуниорске конкуренције, тако да је Николина понијела злато. Другопласирана у јуниорској конкуренцији била је Сајра Чуљевић.

Код мушкараца, Тарик Зухрић је првак БиХ, испред Афана Мехића и Алена Бичакчића, а занимљиво је да су они у трци били један до другог пласирани, 24, 25 и 26.

Најбољи у трци био је Италијан Денис Вилгратер, испред Ота Орешића из Хрватске, који је заостао 30 стотинки, те Низоземца Тајса де Јонгеа. Најбољи бх. представник је био Дино Терзић на 11. мјесту, а трку је још завршио Адис Бузо на 31. мјесту. Одустали су Марко Шљивић, Миливоје Мачар, Емир Локмић, Надир Бусевац, Дал Смајић, Даниал Муртић, Денис Ковач и Изет Лут Османагић.

Коментари 0
Најчитаније
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    18h 49m
    3
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    19h 54m
    4
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    13h 37m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    14h 43m
    0
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    23h 11m
    0