Ниш: Возилом усмртио два пјешака на тротоару

04.01.2021. 22:44
0
ИЗВОР: Катера

Тешка саобраћајна несрећа догодила се вечерас у Нишу, када је деветнаестогодишњак за воланом "Аудија А6" због неприлагођене брзине излетио са коловоза на тротоар, те покосио дјевојку и мушкарца, пјешаке.

Према писању портала "Блица", дјевојка је на лицу мјеста смртно страдала, док је мушкарац (48) у тешком стању превезен у Ургентни центар, гдје је подлегао повредама.

Несрећа се догодила око 20:40 часова на Булевару Медијана у Нишу, а возилом "ауди" београдских регистарских таблица управљао је возач стар 19 година, пише "Блиц".

Слика

Мјесто несреће/фото: Блиц

Према изјавама очевидаца, аутомобил је од силине ударца пребацио тијело дјевојке преко два метра високе жичане ограде водовода, а потом покосио саобраћајни знак и другог пјешака мушкарца.

 

- Људи који су видјели кажу да је ишао брзо, можда 80 километара на час када је изгубио контролу и прешао на тротоар. Призор је био стравичан - каже један од Нишлија, који се затекао у близини одмах након несреће.

Према траговима на лицу мјеста, "ауди" је прешао на тротоар гдје је покосио двоје пјешака. У току је полицијски увиђај.

 

 

Коментари 0
Повезане вијести
Пешић потписао уговор, остаје селектор Србије Пешић потписао уговор, остаје селектор Србије
Велики рат на Блиском истоку води до катастрофе свјетских размјера Велики рат на Блиском истоку води до катастрофе свјетских размјера
У судару камиона и аутобуса погинула жена, пет особа повријеђено У судару камиона и аутобуса погинула жена, пет особа повријеђено
Најчитаније
  • Пале: Ухапшено лице због наношења тешких тјелесних повреда
    21h 41m
    0
  • Крвава бајка – масовно стријељање ђака у Крагујевцу
    22h 52m
    3
  • „Пуцајте, ја и даље држим час“ - Херојска прича о страдању професора из Крагујевца
    22h 25m
    9
  • Најављени прекиди у испоруци електричне енергије
    12h 11m
    0
  • У „Бајадери“ пронађени црви
    22h 0m
    1