Нова ТВ услуга - ОН ТВ

08.08.2022. 13:13
0
ИЗВОР: katera.news

Одаберите ОН ТВ и уживајте у Енглеској премиер лиги на Арена Спорту, али и другим премиум спортским садржајима, најбољим филмовима и серијама са мобилних уређаја, било када и било гдје у БиХ.

Довољно је да посједујете паметни телефон или таблет, квалитетну интернет везу, скинете апликацију путем Google Play-a, App Store-a или App Gallery и уживате у више од 120 најбољих ТВ канала са спортским, филмским, серијским, дјечијим, музичким и информативним садржајима.

ОН ТВ нуди вам напредне ТВ функционалности, гледање пропуштеног садржаја 72 часа уназад, паузирање, гледање садржаја испочетка, снимање и истовремено гледање садржаја на више уређаја.

Такође, можете да одаберете ОН ТВ пакет по својој мјери. Старт ОН са 59 канала по цијени од 20 КМ или Маx ОН са 130 ТВ канала и Суперстар видеотеком по цијени од 27 КМ мјесечно.

Пријава је једноставна, доступна за све на подручју БиХ, без уговорне обавезе, уз онлине уплате и могућност деактивације кад год пожелите. Уколико услугу активирате у августу очекује вас и бесплатан промо период до 31. августа 2022. године.

Искључите досаду и активирајте ОН ТВ за врхунску забаву!

За више информација позовите 0800 50 000 и посјетите ontv.ba или mtel.ba

Коментари 0
Повезане вијести
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    19h 52m
    5
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    17h 27m
    6
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    22h 35m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    3h 26m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    1h 53m
    0