Нови филмови од 16. децембра на репертоару My Cinema

15.12.2021. 15:43
0
ИЗВОР: Катера

Биоскоп My Cinema Источно Сарајево за нову филмску седмицу од 16. децембра паралелно са остатком БиХ, региона, Европе и свијета, на репоертоар доноси стриповски спектакл „Spider-Man: Put bez povratka“ и нову комедију великог српског аутора Душана Ковачевића „Није лоше бити Човек“, а за најмлађе гледаоце нови синхронизовани анимирани филм „Јахач Змаја“.

„Spider-Man: Put Bez povratka“ је двадесет и седми по реду филмски наставак из Марвеловог свијета у којем насловну улогу понавља симпатични Tom Holland, али он ни изблиза није једини глумац који се враћа својој улози. Наиме, једна од највећих занимљивости везаних за овај филм управо је његова невјероватна глумачка постава.

Дођите у My Cinema и увјерите се.

На репертоар биоскопа My Cinema od 16. децембра долази и ново филмско остварење култног српског писца и редитеља Душана Ковачевића, креатора класика „Балкански Шпијун“ и „Професионалац“, комедија „Није лоше бити Човек“. У опуштеној и забавној причи са елементима драме у насловним улогама гледамо плејаду великана српског глумишта и то Војина Ћетковића, Бранку Катић, Ненада Јездић, Христину Поповић, Гордана Кичић, Лену Ковачевић, Андрију Милошевића, Срђана Жику Тодоровића, Милана Ланета Гутовића и Миру Бањац.

Прича прати професора клавира Милана (Војин Ћетковић) пет година након што је његов кум, некадашња поп звезда Ранко Бели (Гордан Кичић), нестао под неразјашњеним околностима. Милан одлучује да разреши мистерију и коначно сазна шта се догодило са Белим. Не налазећи подршку и разумијевање породице и околине, Милан развија пријатељски однос са псом луталицом.

У викенду 18. и 19. децембра биоскоп My Cinema за најмлађе гледаоце и њихове родитеље у пријеподневним матинеја пројекцијама на репертоар доноси нови анимирани хит „Јахач Змаја“. Јахач змаја анимирани је филм темељен на истоименом бестселеру, аутора Cornelie Funke, проданом у више од три милиона копија широм свијета. Породични је то филм о неочекиваном херојском трију – змају, дјечаку и шумском колачићу! А ако вам ова екипа не звучи довољно невјеројатно, чекајте тек да видите невјеројатне пустоловине и необичне сусрете који су пред њима. Филм је синхронизован на наш језик па га равноправно могу пратити и они најмлађи посјетиоци биоскопа My Cinema.

У биоскопу My Cinema гледаоци свих генерација имају потпуни филмски угођај, уз продају освјежавајућих напитака и кокица који ће употпунити ужитак гледања свих регионалних, свјетских и анимираних хитова. Све пројекције у простору биоскопа одвијаће се уз актуелне мјере заштите од ширења пандемије корона вируса.

Све информације око термина пројекција, репертоара биоскопа, цијена карата, телефонске резервације карата од данас сви заинтересовани могу пронаћи на новој интернет страници биоскопа www.mycinema.ba.

Такође, све информације можете добити и на Фејсбук страници и Инстаграм профилу My Cinema Istočno Sarajevo.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра обиљежавање 32 године Прве сарајевске механизоване бригаде Сутра обиљежавање 32 године Прве сарајевске механизоване бригаде
Дјечији фудбалски турнир 1. и 2. јуна у Источном Новом Сарајеву Дјечији фудбалски турнир 1. и 2. јуна у Источном Новом Сарајеву
Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
Најчитаније
  • Рагиб Халиловић – Херој са Грбавице
    20h 26m
    7
  • Село које је проклео цар Лазар и данас живи клетву
    20h 31m
    1
  • Пет лица повријеђено у саобраћајној незгоди на путу Љубогошта - Подроманија
    21h 23m
    0
  • Саобраћајна незгода на путу Љубогошта-Подроманија
    21h 37m
    0
  • Матурантима по 100 КМ од Општине Источна Илиџа (ФОТО)
    14h 34m
    4