Нови инцидент на Космету: Албанци претукли српског младића

11.09.2023. 20:50
0
ИЗВОР: srna.rs

Двадесетогодишњи Страхиња Петровић из Грачанице рекао је да су га напала и претукла тројица Албанаца и да је због батина изгубио свијест. Напад на српског младића догодио се синоћ око 19.00 часова на путу за оближње село Добротин.

Петровић је рекао за РТС да га је у вожњи претекао црни "бмв" караван, блокирао пут, те су га потом напали возач који је имао четрдесетак година и двојица од око 20 година.

- Кренуо је према мени, викао је, ја сам га питао који је проблем. Он ме је из све снаге шаком ударио по глави. Када сам дошао при себи видео сам да су ту још двојица са њим и они су хтели да ме ударају - испричао је Петровић.

Он је навео да није упамтио пуну регистарску ознаку аутомобила, али да је видио таблице са почетним бројем 01, што указује да је власник аутомобила из приштинског округа.

Када је дошао свијести, видио је двије дјевојке које су се убјеђивале са нападачима и одвукле их у аутомобил, који се потом удаљио са мјеста догађаја.

Страхињи је у помоћ притекао Србин из Добротина који је обавијестио полицију, а помоћ му је указана на Одјељењу хирургије у Грачаници, одакле је пребачен у Косовску Митровицу.

Он је навео да никада није имао никаквих проблема са Албанцима, да избјегава конфликте и да је разлог напада на њега могао да буде једино то што вози аутомобил са таблицама крагујевачке регистрације.

Иако је случај пријавио полицији, не вјерује да ће нападачи бити откривени и процесуирани.

Петровић са двојицом млађе браће живи у Грачаници, гдје се о њима стара стриц, након што су у трагичној несрећи изгубили родитеље.

Коментари 0
Повезане вијести
Више од 600 вјерника у манастиру Високи Дечани на празник Цвијети (ФОТО) Више од 600 вјерника у манастиру Високи Дечани на празник Цвијети (ФОТО)
Албанци претукли и опљачкали српског младића у сјеверној Косовској Митровици Албанци претукли и опљачкали српског младића у сјеверној Косовској Митровици
Ко је била Марица Мирић чију је слику показао Вучић на сједници Савјета безбједности УН? Ко је била Марица Мирић чију је слику показао Вучић на сједници Савјета безбједности УН?
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    23h 0m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    17h 45m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    14h 44m
    0
  • Нормализован саобраћај на магистралном путу Фоча-Гацко
    15h 56m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    14h 50m
    0