Нови свједоци у случају убиства Данке Илић

14.05.2024. 15:35
0
ИЗВОР: nezavisne.com

У Вишем јавном тужилаштву у Зајечару за 27. и 28. мај заказано је испитивање нових свједока у вези са истрагом против Дејана Драгијевића и Срђана Јанковића, осумњичених за убиство двогодишње Данке Илић.

Из овог тужилаштва за Танјуг су рекли да је завршен дио ДНК вјештачења узорака узетих са и из аутомобила којим су управљали осумњичени, као и да на њима није пронађен ДНК дјевојчице.

Додају да је у току вјештачење кретања возила осумњичених на основу ГПС уређаја, док је психијатријско вјештачење осумњичених завршено, али налаз и мишљење вјештака још нису достављени тужилаштву.

Осим Дејана Д. и Срђана Ј. у притвору је и отац Дејана који се сумњичи да је помогао свом сину да премијести тијело дјевојчице.

Рођени брат Дејана Д., Далибор Драгијевић је преминуо 7. априла у просторијама Полицијске управе у Бору током задржавања.

Двогодишња Данка Илић нестала је 26. марта у Бањском пољу код Бора, а полиција је, након 10 дана потраге и детаљних провера свих трагова и информација, ухапсила Срђана Ј. и Драгана Д. из Бора, за које се сумња да су дјевојчицу ударили аутомобилом, а затим њено тијело ставили у гепек кола и однијели на депонију.

Тијело дјевојчице још није пронађено.

Коментари 0
Повезане вијести
Огласио се главни тужилац послије саслушања осумњиченог за убиство Данке Илић Огласио се главни тужилац послије саслушања осумњиченог за убиство Данке Илић
Осумњичени за убиство Данке Илић негирао кривицу Осумњичени за убиство Данке Илић негирао кривицу
Поновно саслушање осумњиченог за убиство дјевојчице Данке Илић Поновно саслушање осумњиченог за убиство дјевојчице Данке Илић
Најчитаније
  • Реноом из '84. кренули с Јахорине у Париз, продају километре за Милоша
    7h 27m
    3
  • Дан када је убијен Карађорђе – отац модерне српске државе
    17h 26m
    0
  • Земљотрес у БиХ
    9h 2m
    0
  • Ватрогасци из Хан Пијеска спасили мушкарца палог са литице у провалију
    16h 23m
    0
  • Мајдов: Бог одлучује ко ће да буде најбољи, а ми ћемо да дамо све од себе!
    11h 6m
    9