Нови свједоци у случају убиства Данке Илић

14.05.2024. 15:35
0
ИЗВОР: nezavisne.com

У Вишем јавном тужилаштву у Зајечару за 27. и 28. мај заказано је испитивање нових свједока у вези са истрагом против Дејана Драгијевића и Срђана Јанковића, осумњичених за убиство двогодишње Данке Илић.

Из овог тужилаштва за Танјуг су рекли да је завршен дио ДНК вјештачења узорака узетих са и из аутомобила којим су управљали осумњичени, као и да на њима није пронађен ДНК дјевојчице.

Додају да је у току вјештачење кретања возила осумњичених на основу ГПС уређаја, док је психијатријско вјештачење осумњичених завршено, али налаз и мишљење вјештака још нису достављени тужилаштву.

Осим Дејана Д. и Срђана Ј. у притвору је и отац Дејана који се сумњичи да је помогао свом сину да премијести тијело дјевојчице.

Рођени брат Дејана Д., Далибор Драгијевић је преминуо 7. априла у просторијама Полицијске управе у Бору током задржавања.

Двогодишња Данка Илић нестала је 26. марта у Бањском пољу код Бора, а полиција је, након 10 дана потраге и детаљних провера свих трагова и информација, ухапсила Срђана Ј. и Драгана Д. из Бора, за које се сумња да су дјевојчицу ударили аутомобилом, а затим њено тијело ставили у гепек кола и однијели на депонију.

Тијело дјевојчице још није пронађено.

Коментари 0
Повезане вијести
Сутра саслушање осумњиченог за убиство Данке Илић Сутра саслушање осумњиченог за убиство Данке Илић
Осумњичени за убиство Данке Илић прекида ћутање, саслушање 4. јуна Осумњичени за убиство Данке Илић прекида ћутање, саслушање 4. јуна
Детаљи смрти Светлане Драгијевић: "Била је болесна, изненада јој је позлило" Детаљи смрти Светлане Драгијевић: "Била је болесна, изненада јој је позлило"
Најчитаније
 • Ухапшен због пуцњаве у Палама
  10h 50m
  0
 • Концерт Жељка Самарџића вечерас у спортској дворани на Тргу Србије
  10h 12m
  1
 • Мошти Свете Текле и Светог Варнаве на челу данашње Спасовданске литије у Источном Новом Сарајеву
  10h 41m
  1
 • Марија Карађорђевић, српска краљица која заслужује поштовање равно светици
  9h 30m
  2
 • Србима на Жучи отета земља у бесцијење
  23h 55m
  0