Нови захтјев Удружења ноћних клубова у Српској

17.12.2021. 11:24
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Удружење ноћних клубова Републике Српске изражава незадовољство посљедњом одлуком Репуличког штаба за ванредне ситуације, која се односи на продужење радног времена угоститељским објектима за предстојеће новогодишње празнике јер нису обухваћени овом одлуком.

Наиме, радно вријеме свих других угоститељских објеката је изједначено са радним временом ноћних клубова, што може имати погубне посљедице по пословање клубова, који су, подсјећамо, регистровани као посебни угоститељски објекти и као такви морају да испуњавају одређене услове за рад, а сад су доведени пред савршен чин, односно  нелојалну конкуренцију – наводи се у саопштењу.

Сматрају да је предстојећи период шанса да се бар “дјелимично ублаже посљедице по пословање ноћних клубова у Републици Српској, које су проузроковане пандемијом, а због чега су многи угоститељски објекти ове врсте у протеклом периоду остали затворени”.

– Вјерујемо да ће овај превид бити исправљен и надамо се да ће поменута одлука Републичког штаба за ванредне ситуације бити надопуњена и продужењем радног времена у трајању од два часа, односно до четири часа иза поноћи за ноћне клубове у Републици Српској – додаје се у саопштењу.

Коментари 0
Повезане вијести
Радно вријеме за републичке празнике у општинама Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево Радно вријеме за републичке празнике у општинама Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево
Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
Током новогодишњих празника измијењен режим рада Током новогодишњих празника измијењен режим рада
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    7h 8m
    0
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    6h 32m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    4h 47m
    11
  • Ходочасници из Сокоца на Ђурђевдан полазе на петнаесто поклоњење моштима Светог Василија Острошког
    21h 16m
    1
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    6h 26m
    0