Ново издање онлајн верзије "М:агазина"

21.03.2023. 17:16
0
ИЗВОР: katera.news

У новом издању онлајн верзије "м:агазина" компаније "М:тел" посјетиоци могу да читају о тренутно најактуелнијој теми у свијету - ChatGPT-ju, који је у првом мјесецу постојања стекао 57 милиона корисника и чији систем располаже са чак 300 милијарди ријечи, а платформа је једноставна и бесплатна за кориштење.

У новом издању онлајн "м:агазина" посјетиоце упознати и о достигнућима и пословном успјеху компаније у прошлој години.

У 2022. години компанија је остварила добит од 82,27 милиона КМ, што је раст од готово осам милиона КМ, односно 10,72 одсто у односу на 2021. годину.

У "м:агазину" се говори и о достигнућима других држава, као што је Јужна Кореја која је у технологији неколико корака испред времена, а у прилог томе говори чињеница да влада те државе има у плану да подстакне локалне компаније да производе материјале, компоненте и опрему за развој 6Г мреже, чији почетак примјене се планира за 2026. годину, брже него што се ико надао.

"М:агазин" доноси и интервју са познатим глумцем Љубомиром Бандовићем, који публику осваја сваком новом улогом, а једна од њих је и у серији "Кожа".

Млада кик-боксерка Јана Ђерић у интервјуу открива како је са само 17 година успјела да постане јуниорска шампионка планете на првенству у Италији, али ту не жели да стане. 

Интервјуе можете прочити на овом линку

Коментари 0
Повезане вијести
Одржана прва панел-дискусија у оквиру пројекта „Не затварајмо очи! Заштитимо дјецу на Одржана прва панел-дискусија у оквиру пројекта „Не затварајмо очи! Заштитимо дјецу на
М:тел на сајму привреде: „Кључан смо партнер у регионалном повезивању земаља Западног Балкана“ М:тел на сајму привреде: „Кључан смо партнер у регионалном повезивању земаља Западног Балк...
Престижно признање Тривановој за промоцију Бањалуке и Републике Српске Престижно признање Тривановој за промоцију Бањалуке и Републике Српске
Најчитаније
  • Грађани траже помоћ због змија
    17h 17m
    1
  • Оклопна возила ЕУФОР-а на подручју Пала и Источног Сарајева
    21h 5m
    4
  • У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    3h 10m
    0
  • Сјећање на Ицу - дјевојчицу лављег срца
    6h 34m
    0
  • НБА играчу доживотна суспензија
    19h 27m
    0