Novo izdanje onlajn verzije "M:agazina"

21.03.2023. 17:16
0
IZVOR: katera.news

U novom izdanju onlajn verzije "m:agazina" kompanije "M:tel" posjetioci mogu da čitaju o trenutno najaktuelnijoj temi u svijetu - ChatGPT-ju, koji je u prvom mjesecu postojanja stekao 57 miliona korisnika i čiji sistem raspolaže sa čak 300 milijardi riječi, a platforma je jednostavna i besplatna za korištenje.

U novom izdanju onlajn "m:agazina" posjetioce upoznati i o dostignućima i poslovnom uspjehu kompanije u prošloj godini.

U 2022. godini kompanija je ostvarila dobit od 82,27 miliona KM, što je rast od gotovo osam miliona KM, odnosno 10,72 odsto u odnosu na 2021. godinu.

U "m:agazinu" se govori i o dostignućima drugih država, kao što je Južna Koreja koja je u tehnologiji nekoliko koraka ispred vremena, a u prilog tome govori činjenica da vlada te države ima u planu da podstakne lokalne kompanije da proizvode materijale, komponente i opremu za razvoj 6G mreže, čiji početak primjene se planira za 2026. godinu, brže nego što se iko nadao.

"M:agazin" donosi i intervju sa poznatim glumcem Ljubomirom Bandovićem, koji publiku osvaja svakom novom ulogom, a jedna od njih je i u seriji "Koža".

Mlada kik-bokserka Jana Đerić u intervjuu otkriva kako je sa samo 17 godina uspjela da postane juniorska šampionka planete na prvenstvu u Italiji, ali tu ne želi da stane. 

Intervjue možete pročiti na ovom linku

Komentari 0
Povezane vijesti
Održana prva panel-diskusija u okviru projekta „Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na Održana prva panel-diskusija u okviru projekta „Ne zatvarajmo oči! Zaštitimo djecu na
M:tel na sajmu privrede: „Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balkana“ M:tel na sajmu privrede: „Ključan smo partner u regionalnom povezivanju zemalja Zapadnog Balk...
Prestižno priznanje Trivanovoj za promociju Banjaluke i Republike Srpske Prestižno priznanje Trivanovoj za promociju Banjaluke i Republike Srpske
Najčitanije
  • U subotu obustava saobraćaja na području Policijske uprave Istočno Sarajevo
    14h 20m
    0
  • Sjećanje na Icu - djevojčicu lavljeg srca
    17h 44m
    0
  • Foča: Službenik osumnjičen da je oštetio klijenta banke za 20.000 KM
    13h 13m
    0
  • Jerej Vidak Vujadinović - Dječak
    4h 50m
    0
  • U Srednjoj školi „28. juni“ održan okrugli sto o značaju i zaštiti mentalnog zdravlja (FOTO)
    4h 31m
    0