Новогодишњи пакетићи за дјецу у соколачким селима

14.01.2022. 19:25
0
ИЗВОР: СРНА

Чланови Удружења грађана "Свети Василије Острошки" уручили су новогодишње пакетиће дјецу у соколачким селима, рекао је Срни предсједник Удружења Дејан Елез.

Елез је навео да су у хуманитарној акцији под називом "Помоћи може млад и стар да свако дијете добије дар", покренутој прије Нове године, прикупили више од 400 новогодишњих пакетића.

Елез је нагласио да су данас чланови Удружења, заједно са Дједом Мразом, пакетиће уручили на подручју Равне Романије, Подроманије, Бјелосављевића, Стјеница, Кнежине, Соколовића и Жљебова, а сутра ће на подручју Ћаварина и неколико соколачких села до којих данас нису стигли.

Он је истакао да ће највјероватније, уколико преостане пакетића, круг подјеле бити проширен за дјецу у вишечланим и социјално-угроженим породицама у неколико села у сусједним општинама Пале, Рогатица и Хан Пијесак.

У породици Антонић на Равној Романији рекли су Срни да је њихова кћерка Нина пресрећна због пакетића који је добила од Дједа Мраза код куће и да акција Удружења "Свети Василије Острошки" заслужује све похвале од родитеља.

Удружење грађана "Свети Василије Острошки" је добровољно, непрофитно и нестраначко удружење, основано 2019. на Сокоцу, а окупља чланове из ове и сусједних општина.

Коментари 0
Повезане вијести
Прикупљено 1.500 КМ за лијечење Слађане Добриловић Милић Прикупљено 1.500 КМ за лијечење Слађане Добриловић Милић
Преминуо чувени ратни хирург Драгољуб Лазаревић Преминуо чувени ратни хирург Драгољуб Лазаревић
Све спремно за почетак наставе на подручју Сарајевско-романијске регије Све спремно за почетак наставе на подручју Сарајевско-романијске регије
Најчитаније
 • Саобраћајна незгода у Источном Сарајеву
  5h 49m
  0
 • Кажњени због нарушавања јавног реда и мира на Брусу (ФОТО)
  8h 6m
  7
 • Ица Лавица поново отпутовала у Турску
  8h 32m
  0
 • Шеранић: Погоршана ситуација, велики број заражених без симптома
  15h 41m
  1
 • У Палама обијена викендица
  13h 26m
  0