Новогодишњи пакетићи за дјецу у соколачким селима

14.01.2022. 19:25
0
ИЗВОР: СРНА

Чланови Удружења грађана "Свети Василије Острошки" уручили су новогодишње пакетиће дјецу у соколачким селима, рекао је Срни предсједник Удружења Дејан Елез.

Елез је навео да су у хуманитарној акцији под називом "Помоћи може млад и стар да свако дијете добије дар", покренутој прије Нове године, прикупили више од 400 новогодишњих пакетића.

Елез је нагласио да су данас чланови Удружења, заједно са Дједом Мразом, пакетиће уручили на подручју Равне Романије, Подроманије, Бјелосављевића, Стјеница, Кнежине, Соколовића и Жљебова, а сутра ће на подручју Ћаварина и неколико соколачких села до којих данас нису стигли.

Он је истакао да ће највјероватније, уколико преостане пакетића, круг подјеле бити проширен за дјецу у вишечланим и социјално-угроженим породицама у неколико села у сусједним општинама Пале, Рогатица и Хан Пијесак.

У породици Антонић на Равној Романији рекли су Срни да је њихова кћерка Нина пресрећна због пакетића који је добила од Дједа Мраза код куће и да акција Удружења "Свети Василије Острошки" заслужује све похвале од родитеља.

Удружење грађана "Свети Василије Острошки" је добровољно, непрофитно и нестраначко удружење, основано 2019. на Сокоцу, а окупља чланове из ове и сусједних општина.

Коментари 0
Повезане вијести
Осуђен на 12 година за убиство у Сокоцу Осуђен на 12 година за убиство у Сокоцу
Соколац: Уручене награде за најуспјешније литерарне радове Соколац: Уручене награде за најуспјешније литерарне радове
Не блиједи сјећање на часну борбу припадника Романијских бригада Не блиједи сјећање на часну борбу припадника Романијских бригада
Најчитаније
 • Пријети ли каменолом у Кијеву да блокира пут ка Херцеговини?
  14h 35m
  0
 • Ухапшен због крађе телефона у Дечанској улици
  23h 35m
  3
 • Осуђен на 12 година за убиство у Сокоцу
  19h 0m
  2
 • Лице из Пала пријављено полицији јер није испоручило резану грађу
  23h 26m
  0
 • Отворен „Акордеон арт плус" у Источном Сарајеву
  11h 56m
  1