Новогодишњи пакетићи за око 800 дјеце из Источне Илиџе

20.12.2023. 09:42
1
ИЗВОР: katera.news

Општина Источна Илиџа и ове године, у оквиру "Никољданских свечаности", организује подјелу пакетиће за дјеци у предшколским установама „Нова радост“, „Машин свијет“ и „Игра ми је храна“, као и дјецу која не похађају предшколске установе, а узраста су до пет година.

Манифестација почиње у 8.00 ујутро посјетом малишана у овом вртићима, а глумац Саша Терзић ће, обучен у костим Светог Николе, пролазиће улицама Источне Илиџе и Источног Сарајева, дружити се са најмлађима и дијелити им пакетиће.

Манифестација се наставља у 18.00 часова у спортској дворани у Касиндолу, гдје ће сви малишани који не иду у споменуте вртиће, а имају пребивалиште у општини Источна Илиџа, моћи да преузму пакетиће.

Манифестација се организује уз техничку помоћ општине Источна Илиџа. Пакетиће за дјецу Источне Илиџе донираће општина, а ове године ће бити подијељено око 800 пакетића.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Goran 20.12.2023. 17:28
    Divne gestovi
Повезане вијести
Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
Свечана академија поводом Ђурђевдана - славе и Дана општине Источна Илиџа Свечана академија поводом Ђурђевдана - славе и Дана општине Источна Илиџа
Свечана академија поводом Ђурђевдана у Источној Илиџи Свечана академија поводом Ђурђевдана у Источној Илиџи
Најчитаније
  • У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
    15h 27m
    0
  • Млади гуслар Лазар чува традицију и народнe обичајe
    14h 16m
    0
  • Несрећа код Градишке са трагичним епилогом: Погинуо мушкарац!
    16h 53m
    0
  • Драма у Мадриду: Надал изгубио живце, свађао се са судијом (ВИДЕО)
    16h 58m
    0
  • Сара Ћирковић шампионка Европе: Пресрећна сам и препоносна
    16h 26m
    0