Novogodišnji paketići za oko 800 djece iz Istočne Ilidže

20.12.2023. 09:42
1
IZVOR: katera.news

Opština Istočna Ilidža i ove godine, u okviru "Nikoljdanskih svečanosti", organizuje podjelu paketiće za djeci u predškolskim ustanovama „Nova radost“, „Mašin svijet“ i „Igra mi je hrana“, kao i djecu koja ne pohađaju predškolske ustanove, a uzrasta su do pet godina.

Manifestacija počinje u 8.00 ujutro posjetom mališana u ovom vrtićima, a glumac Saša Terzić će, obučen u kostim Svetog Nikole, prolaziće ulicama Istočne Ilidže i Istočnog Sarajeva, družiti se sa najmlađima i dijeliti im paketiće.

Manifestacija se nastavlja u 18.00 časova u sportskoj dvorani u Kasindolu, gdje će svi mališani koji ne idu u spomenute vrtiće, a imaju prebivalište u opštini Istočna Ilidža, moći da preuzmu paketiće.

Manifestacija se organizuje uz tehničku pomoć opštine Istočna Ilidža. Paketiće za djecu Istočne Ilidže doniraće opština, a ove godine će biti podijeljeno oko 800 paketića.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Goran 20.12.2023. 17:28
    Divne gestovi
Povezane vijesti
Program proslave slave Hrama Svetog Vasilija Ostroškog Program proslave slave Hrama Svetog Vasilija Ostroškog
Održan istorijski čas na Novom Zejtinliku za gotovo 250 učenika Održan istorijski čas na Novom Zejtinliku za gotovo 250 učenika
Porodilištu u Istočnom Sarajevu uručeni paketi povodom Nedjelje Crvenog krsta Porodilištu u Istočnom Sarajevu uručeni paketi povodom Nedjelje Crvenog krsta
Najčitanije
  • Program proslave slave Hrama Svetog Vasilija Ostroškog
    17h 17m
    0
  • Mošti četiri srpska svetitelja stigle u Hram Svetog Save
    7h 13m
    0
  • Neradni dan u Srpskoj
    19h 4m
    0
  • Veliki uspjeh našeg tenisera Nikole Golijanina
    14h 44m
    0
  • Dan pobjede nad fašizmom i Dan Evrope
    18h 4m
    0