О томе се и Новак пита: Мората и Алкараз желе да заједно славе два пехара

13.07.2024. 20:04
0
ИЗВОР: Танјуг

Капитен фудбалске репрезентације Шпаније Алваро Мората и тенисер Карлос Алкараз обратили су се видео порукама пред финале Европског првенства у фудбалу и финале Вимблдона у којима су изразили наду да ће недјеља бити дан за памћење за цијелу Шпанију.

- Здраво Чарли, сјећаш се да сам ти прије почетка Европског првенства рекао да нећеш моћи да нас бодриш у финалу јер ћеш тог дана и ти играти финале. Надам се да ће недјеља бити дан за памћење за цијелу Шпанију. Подржаваћемо те свим срцем и као што ти кажеш, обојица знамо шта је потребно за побједу. Надам се да ћемо се видјети сљедеће недјеље у Мадриду да прославимо заједно - рекао је Мората у видео поруци емитованој на званичном Инстаграм налогу Европског првенства.

Алкараз је поручио да су шпански фудбалери имали "перфектну кампању до сад на ЕП".

- Пратио сам све утакмице, од прве до полуфинала, патио сам са вама и подржавао вас. Надам се да ће недјеља бити посебан дан за све вас. Шаљем вам велики загрљај, хајде да урадимо то. Напријед! - рекао је шпански тенисер.

Алкараз ће у репризи прошлогодишњег финала Вимблдона у недјељу од 15 часова покушати да одбрани пехар и савлада Србина Новака Ђоковића, рекордера по броју гренд слем пехара (24). У недјељу од 21 час у Берлину се игра финале ЕП између Шпаније и Енглеске.

Коментари 0
Повезане вијести
Уништен Ђоковићев мурал у Београду Уништен Ђоковићев мурал у Београду
Радови у току: Најбољи тенисер икада добија још један мурал у Српској! Радови у току: Најбољи тенисер икада добија још један мурал у Српској!
Ђоковић у трећем колу Ју-Ес опена, Ђере предао меч Ђоковић у трећем колу Ју-Ес опена, Ђере предао меч
Најчитаније
  • Погледајте маршруту уличне трке у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
    13h 20m
    0
  • План редукције воде за недјељу, 8. септембар
    5h 43m
    6
  • Преминуо Славо Кукић
    10h 16m
    1
  • У Источном Новом Сарајеву данас привремена обустава саобраћаја
    13h 13m
    0
  • На Сокоцу и у Источном Старом Граду сутра обиљежавање дана Треће сарајевске пјешадијске бригаде
    13h 4m
    0