O tome se i Novak pita: Morata i Alkaraz žele da zajedno slave dva pehara

13.07.2024. 20:04
0
IZVOR: Tanjug

Kapiten fudbalske reprezentacije Španije Alvaro Morata i teniser Karlos Alkaraz obratili su se video porukama pred finale Evropskog prvenstva u fudbalu i finale Vimbldona u kojima su izrazili nadu da će nedjelja biti dan za pamćenje za cijelu Španiju.

- Zdravo Čarli, sjećaš se da sam ti prije početka Evropskog prvenstva rekao da nećeš moći da nas bodriš u finalu jer ćeš tog dana i ti igrati finale. Nadam se da će nedjelja biti dan za pamćenje za cijelu Španiju. Podržavaćemo te svim srcem i kao što ti kažeš, obojica znamo šta je potrebno za pobjedu. Nadam se da ćemo se vidjeti sljedeće nedjelje u Madridu da proslavimo zajedno - rekao je Morata u video poruci emitovanoj na zvaničnom Instagram nalogu Evropskog prvenstva.

Alkaraz je poručio da su španski fudbaleri imali "perfektnu kampanju do sad na EP".

- Pratio sam sve utakmice, od prve do polufinala, patio sam sa vama i podržavao vas. Nadam se da će nedjelja biti poseban dan za sve vas. Šaljem vam veliki zagrljaj, hajde da uradimo to. Naprijed! - rekao je španski teniser.

Alkaraz će u reprizi prošlogodišnjeg finala Vimbldona u nedjelju od 15 časova pokušati da odbrani pehar i savlada Srbina Novaka Đokovića, rekordera po broju grend slem pehara (24). U nedjelju od 21 čas u Berlinu se igra finale EP između Španije i Engleske.

Komentari 0
Povezane vijesti
Uništen Đokovićev mural u Beogradu Uništen Đokovićev mural u Beogradu
Radovi u toku: Najbolji teniser ikada dobija još jedan mural u Srpskoj! Radovi u toku: Najbolji teniser ikada dobija još jedan mural u Srpskoj!
Đoković u trećem kolu Ju-Es opena, Đere predao meč Đoković u trećem kolu Ju-Es opena, Đere predao meč
Najčitanije
  • Pogledajte maršrutu ulične trke u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO)
    13h 28m
    0
  • Plan redukcije vode za nedjelju, 8. septembar
    5h 51m
    6
  • Preminuo Slavo Kukić
    10h 24m
    1
  • U Istočnom Novom Sarajevu danas privremena obustava saobraćaja
    13h 21m
    0
  • Na Sokocu i u Istočnom Starom Gradu sutra obilježavanje dana Treće sarajevske pješadijske brigade
    13h 12m
    0