Обавјештење о нерадним данима у Источном Новом Сарајеву

27.12.2023. 14:11
0
ИЗВОР: katera.news

На подручју општине Источно Ново Сарајево 1. 2. и 9. јануар су нерадни дани.

Како су саопштили из ове општине, привредни субјекти који се баве пекарском дјелатношћу, могу радити редовно радно вријеме за вријеме трајања републичких празника.

Ради задовољења неопходних потреба грађана за комуналним, здравственим и другим услугама, из општине истичу да су дужне да раде здравствене установе, ватрогасна јединица, предузећа за снабдијевање водом, електричном енергијом, као и предузећа за превоз путника, исти су у обавези да организују и обезбиједе рад и дежурства у обиму који задовољава функционисање њихове основне дјелатности, потребне за пружање услуга грађанима за вријеме трајања републичких празника.

- Апотеке, ветеринарске амбуланте, меснице, зеленаре могу радити у дане републичких празника 2. и 9.1.2024. године у временском периоду од 7.00 до 14.00 часова, а угоститељски објекти у дане 31. децембар и 1. јануар могу да раде неограничено, а у дане 2. и 9. јануара 2024. године, редовно радно вријеме – поручили су из општине Источно Ново Сарајево.

Наредбу о радном времену можете преузети ОВДЈЕ.

Коментари 0
Повезане вијести
Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
Вуковцима бесплатно полагање возачког испита Вуковцима бесплатно полагање возачког испита
Претреси у Источном Новом Сарајеву, једно лице лишено слободе Претреси у Источном Новом Сарајеву, једно лице лишено слободе
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    23h 31m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    22h 15m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    17h 0m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    13h 59m
    0
  • Нормализован саобраћај на магистралном путу Фоча-Гацко
    15h 11m
    0