Обавјештење о планираним прекидима електричне енергије

17.10.2022. 08:00
0
ИЗВОР: katera.news

Из „Електродистрибуције“ Пале обавјештавају кориснике у Палама, Сокоцу, Вишеграду, Чајничу и Рудом да ће, због планираних радова на мрежи, доћи до привремених прекида у испоруци електричне енергије.

У Палама ће, због радова на 10 kV воду Врхпрача, доћи до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 9.00 до 17.00 часова потрошачима у насељима Николићи, Дворишта, Каменица и Саице.

У Сокоцу ће, због радова на 10 kV воду Каљина, доћи до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 9.00 до 14.30 часова потрошачима у насељима Поретак, Калаузовићи, Баре и Врховине.

У Вишеграду ће, због радова на 10 kV воду Вишеград – Међеђа, доћи до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 8.00 до 14.00 часова потрошачима у насељима Холујаци, Табачишта, Рохци, Ораховци, Цера, Бродар, Ђипи, Ватриште, Међеђа, Цријеп, Каоштице и Трбосиље.

У Чајничу ће, због радова на 10 kV далеководу Луке – Чајниче, доћи до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 12.00 до 15.00 часова потрошачима у граду Чајниче, мјесној заједници Заборак и насељима Брезовице, Тубројевићи, Марковић Коло, Мостина, Старонићи, Гламочевићи, Крч.

У Рудом ће, због радова на 10 kV воду Рудо – Увац, доћи до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 7.30 до 14.00 часова потрошачима у насељима: Горњи Увац, Штрпца, Плема, Бован, Горња Ријека, Доња Ријека,  Зубач, Бијело Брдо, Омарине, Пријеворац, Божовићи, Ђуровићи, Микавице, Видаковићи и Ваган.

Коментари 0
Повезане вијести
Осуђен на 12 година за убиство у Сокоцу Осуђен на 12 година за убиство у Сокоцу
Лице из Пала пријављено полицији јер није испоручило резану грађу Лице из Пала пријављено полицији јер није испоручило резану грађу
Сутра прекид електричне енергије у Источној Илиџи Сутра прекид електричне енергије у Источној Илиџи
Најчитаније
 • Пријети ли каменолом у Кијеву да блокира пут ка Херцеговини?
  16h 32m
  0
 • Осуђен на 12 година за убиство у Сокоцу
  20h 57m
  2
 • Отворен „Акордеон арт плус" у Источном Сарајеву
  13h 53m
  2
 • Полиција о драми у сарајевској школи: Два ученика избодена, трећи основац ухапшен
  16h 35m
  0
 • Анастасија Ђорђић ученик генерације Средњошколског центра „Источна Илиџа“
  17h 44m
  0