Обавјештење о планираним прекидима електричне енергије

17.10.2022. 08:00
0
ИЗВОР: katera.news

Из „Електродистрибуције“ Пале обавјештавају кориснике у Палама, Сокоцу, Вишеграду, Чајничу и Рудом да ће, због планираних радова на мрежи, доћи до привремених прекида у испоруци електричне енергије.

У Палама ће, због радова на 10 kV воду Врхпрача, доћи до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 9.00 до 17.00 часова потрошачима у насељима Николићи, Дворишта, Каменица и Саице.

У Сокоцу ће, због радова на 10 kV воду Каљина, доћи до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 9.00 до 14.30 часова потрошачима у насељима Поретак, Калаузовићи, Баре и Врховине.

У Вишеграду ће, због радова на 10 kV воду Вишеград – Међеђа, доћи до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 8.00 до 14.00 часова потрошачима у насељима Холујаци, Табачишта, Рохци, Ораховци, Цера, Бродар, Ђипи, Ватриште, Међеђа, Цријеп, Каоштице и Трбосиље.

У Чајничу ће, због радова на 10 kV далеководу Луке – Чајниче, доћи до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 12.00 до 15.00 часова потрошачима у граду Чајниче, мјесној заједници Заборак и насељима Брезовице, Тубројевићи, Марковић Коло, Мостина, Старонићи, Гламочевићи, Крч.

У Рудом ће, због радова на 10 kV воду Рудо – Увац, доћи до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 7.30 до 14.00 часова потрошачима у насељима: Горњи Увац, Штрпца, Плема, Бован, Горња Ријека, Доња Ријека,  Зубач, Бијело Брдо, Омарине, Пријеворац, Божовићи, Ђуровићи, Микавице, Видаковићи и Ваган.

Коментари 0
Повезане вијести
Паљани на поклоничком путовању у манастир Хиландар Паљани на поклоничком путовању у манастир Хиландар
Пале: Око 300 малишана у дефилеу поводом Дана планете земље Пале: Око 300 малишана у дефилеу поводом Дана планете земље
Дани сјећања: „Југословенство, идеја која је Србе коштала милионских жртава“ Дани сјећања: „Југословенство, идеја која је Србе коштала милионских жртава“
Најчитаније
  • Годишњица срамне арбитраже за Добрињу
    21h 49m
    0
  • „Дом инвест“ гради дом за вас
    19h 18m
    0
  • Паљани на поклоничком путовању у манастир Хиландар
    13h 32m
    0
  • Џудисти из Српске дигли глас против актуелног руководства
    18h 36m
    1
  • Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
    9h 44m
    0