Обавјештење о подјели садног материјала пољопривредним произвођачима са подручја општине Источна Илиџа

04.03.2024. 13:16
1
ИЗВОР: katera.news

Општина Источна Илиџа обавјештава становнике ове општине да ће ове, као и претходних година, вршити подјелу садног материјала заинтересованим индивидуалним пољопривредним произвођачима.

Како су саопштили из општине Источна Илиџа, садни пакет који ће се дијелити садржи 20 кг сјеменског кромпира, 2 кг сјеменског лука, 1 паковање пасуља, 1 паковање бораније, 1 паковање грашка, те остала ситна сјемена (шпинат, салата, мрква, першун).

Пољопривредни произвођачи са територије општине Источна Илиџа који планирају прољећну сјетву поврћа на отвореном уз пријаву је потребно да доставе копију личне карте или ЦИПС пријаву као доказ да је подносилац становник ове општине.

- Крајњи рок за пријаву је 8. дана од дана објављивања обавјештење (13.03.2024.године) до 15 часова. Пријаве се могу поднијети у општини Источна Илиџа у канцеларији бр. 15, а предност приликом додјеле ће имати незапослени, вишечлане породице, ППБ, демобилисани борци и РВИ, пензионери и корисници Центра за Социјални рад општине Источна Илиџа – саопштили су из ове општине, те додали да је додатне информације могуће добити на број телефона 057/316-026.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Maconja 04.03.2024. 13:37
    Daju li kakve vutrice da zasadimo... ?
Повезане вијести
Божовић: Источна Илиџа - свјетионик источног дијела Српске Божовић: Источна Илиџа - свјетионик источног дијела Српске
Божовић: Кроз пословне зоне, у Источну Илиџу доведени привредни субјекти Божовић: Кроз пословне зоне, у Источну Илиџу доведени привредни субјекти
Новчана подршка матурантима од општина Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево Новчана подршка матурантима од општина Источна Илиџа и Источно Ново Сарајево
Најчитаније
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    18h 10m
    3
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    19h 15m
    4
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    12h 58m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    14h 4m
    0
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    22h 32m
    0