Obavještenje o podjeli sadnog materijala poljoprivrednim proizvođačima sa područja opštine Istočna Ilidža

04.03.2024. 13:16
1
IZVOR: katera.news

Opština Istočna Ilidža obavještava stanovnike ove opštine da će ove, kao i prethodnih godina, vršiti podjelu sadnog materijala zainteresovanim individualnim poljoprivrednim proizvođačima.

Kako su saopštili iz opštine Istočna Ilidža, sadni paket koji će se dijeliti sadrži 20 kg sjemenskog krompira, 2 kg sjemenskog luka, 1 pakovanje pasulja, 1 pakovanje boranije, 1 pakovanje graška, te ostala sitna sjemena (špinat, salata, mrkva, peršun).

Poljoprivredni proizvođači sa teritorije opštine Istočna Ilidža koji planiraju proljećnu sjetvu povrća na otvorenom uz prijavu je potrebno da dostave kopiju lične karte ili CIPS prijavu kao dokaz da je podnosilac stanovnik ove opštine.

- Krajnji rok za prijavu je 8. dana od dana objavljivanja obavještenje (13.03.2024.godine) do 15 časova. Prijave se mogu podnijeti u opštini Istočna Ilidža u kancelariji br. 15, a prednost prilikom dodjele će imati nezaposleni, višečlane porodice, PPB, demobilisani borci i RVI, penzioneri i korisnici Centra za Socijalni rad opštine Istočna Ilidža – saopštili su iz ove opštine, te dodali da je dodatne informacije moguće dobiti na broj telefona 057/316-026.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Maconja 04.03.2024. 13:37
    Daju li kakve vutrice da zasadimo... ?
Povezane vijesti
Obilježena krsna slava i Dan opštine Istočna Ilidža (FOTO) Obilježena krsna slava i Dan opštine Istočna Ilidža (FOTO)
Božović: Istočna Ilidža - svjetionik istočnog dijela Srpske Božović: Istočna Ilidža - svjetionik istočnog dijela Srpske
Božović: Kroz poslovne zone, u Istočnu Ilidžu dovedeni privredni subjekti Božović: Kroz poslovne zone, u Istočnu Ilidžu dovedeni privredni subjekti
Najčitanije
  • Sjećanje na Ognjena Kuljanina
    22h 45m
    1
  • Priča o Siniši i božijem čudu
    20h 44m
    1
  • Na "Viberu" aktuelna zloupotreba broja telefona
    22h 57m
    0
  • Partizan mijenja ime!
    13h 26m
    4
  • Održan Forum za bezbjednost opštine Istočno Novo Sarajevo
    17h 59m
    0