Обавјештење о прекиду електроснабдијевања

09.09.2022. 08:04
0
ИЗВОР: katera.news

Из „Електродистрибуције“ Пале обавјештавају потрошаче у Палама, Вишеграду и Рудом да ће данас због радова доћи до привременог прекида у испоруци електричне енергије.

У Палама ће, због радова на 10 kV воду Боговићи доћи до привремених прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 9.00 до 14.00 часова потрошачима у насељима Добра Вода, Буђ, Виноград и Горња Винча.

У Рудом ће, због радова на 10 kV воду Стргачина доћи до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 8.00 до 14.00 часова потрошачима у насељима Бјељевине, Зарбовина, Пазаље, Подаврело и Хунковићи.

У Вишеграду ће, због радова на 35 kV воду  Вишеград-Хан Брдо,  доћи до привременог прекида у испоруци електричне енергије у периоду од 8.00 до 14.00 часова потрошачима у насељима Горња Лијеска, Хан Брдо и Црни Врх.

Коментари 0
Повезане вијести
Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима
Екипа ОШ „Србија“ прва на такмичењу из области саобраћаја и вјештине у вожњи бициклом (ФОТО) Екипа ОШ „Србија“ прва на такмичењу из области саобраћаја и вјештине у вожњи бициклом (ФОТО)
Априлска филмотека посвећена Горану Паскаљевићу Априлска филмотека посвећена Горану Паскаљевићу
Најчитаније
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    13h 15m
    4
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    12h 10m
    3
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    6h 58m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    8h 4m
    0
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    16h 32m
    0