Обавјештење вртића „Машин свијет“ за родитеље

15.03.2020. 13:38
0
ИЗВОР: Катера

- Поштовани родитељи, с обзиром да од надлежних институција нисмо добили информације о обустави рада наше установе, вртић ће сутра радити у оквиру редовног радног времена. Извршена је дезинфекција свих радних површина и просторија, воде се редовне превентивне мјере, а родитељи ће бити упознати са новим мјерама којих се требају придржавати. Неке од планираних активности и посјета ће бити отказане. Наше активности и план рада су прилагођени новонасталој ситуацији. Предшколски програм се одвија редовно. Уколико буде било потребе за измјенама поменутог, бићете обавијештени. Свјесно и одговорно требају сви грађани да се понашају и придржавају предложених мјера превенције. Све установе на подручју нашег града раде, и јавне и приватне.

Слика

 

Коментари 0
Повезане вијести
Подијељени пакетићи у вртићима на подручју Источне Илиџе (ФОТО) Подијељени пакетићи у вртићима на подручју Источне Илиџе (ФОТО)
Двоје дјеце побјегло из вртића Двоје дјеце побјегло из вртића
Ватрогасци у наручју изнијели малишане из поплављеног вртића (ФОТО) Ватрогасци у наручју изнијели малишане из поплављеног вртића (ФОТО)
Најчитаније
  • Крађа у Палама
    22h 38m
    0
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    25.04.2024
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    19h 5m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    21h 53m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    15h 14m
    0