Obavještenje vrtića „Mašin svijet“ za roditelje

15.03.2020. 13:38
0
IZVOR: Katera

- Poštovani roditelji, s obzirom da od nadležnih institucija nismo dobili informacije o obustavi rada naše ustanove, vrtić će sutra raditi u okviru redovnog radnog vremena. Izvršena je dezinfekcija svih radnih površina i prostorija, vode se redovne preventivne mjere, a roditelji će biti upoznati sa novim mjerama kojih se trebaju pridržavati. Neke od planiranih aktivnosti i posjeta će biti otkazane. Naše aktivnosti i plan rada su prilagođeni novonastaloj situaciji. Predškolski program se odvija redovno. Ukoliko bude bilo potrebe za izmjenama pomenutog, bićete obaviješteni. Svjesno i odgovorno trebaju svi građani da se ponašaju i pridržavaju predloženih mjera prevencije. Sve ustanove na području našeg grada rade, i javne i privatne.

Slika

 

Komentari 0
Povezane vijesti
Podijeljeni paketići u vrtićima na području Istočne Ilidže (FOTO) Podijeljeni paketići u vrtićima na području Istočne Ilidže (FOTO)
Dvoje djece pobjeglo iz vrtića Dvoje djece pobjeglo iz vrtića
Vatrogasci u naručju iznijeli mališane iz poplavljenog vrtića (FOTO) Vatrogasci u naručju iznijeli mališane iz poplavljenog vrtića (FOTO)
Najčitanije
  • Preminula Vera Grgić
    14h 32m
    0
  • Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima
    15h 16m
    0
  • Vaskrsi vaskrsle srpske vojske
    19h 21m
    0
  • Srećno i Bogom blagoslovljeno Hristovo vaskrsenje – Hristos vaskrse!
    19h 25m
    2
  • Milan treba našu pomoć – pozovi 17047
    4h 52m
    0