Обиљежавање 25 година од убиства Кнежевића 7. августа

31.07.2023. 09:00
0
ИЗВОР: srna.rs

Припадници елитне јединице Војске Републике Српске "Бели вукови" обиљежиће у понедјељак, 7. августа, 25 година од свирепог и још неразјашњеног убиства њиховог команданта Срђана Кнежевића, легендарног Белог вука.

Предсједник Удружења "Бели вукови" Јанко Шешлија рекао је Срни да ће се тог дана у 10.30 часова чланови "Белих вукова" поклонити сјенима свог команданта и положити цвијеће на споменик Белом вуку на Палама.

- Позивамо припаднике ове јединице, као и грађане Пала, симпатизере, припаднике других јединица и све који цијене допринос ове јединице у Одбрамбено-отаџбинском рату, да се придруже овом помену - навео је Шешлија.

Он је истакао да ће потом чланови породице и ратни другови Белог вука посјетити његов гроб у мјесту Тврдимић, гдје ће прислужити свијеће и положити цвијеће.

Шешлија је подсјетио да породица Кнежевић и "Бели вукови" све ове године изражавају огорченост због чињенице да правосудне институције још немају одговор на питање ко је убио, а ко наредио и организовао убиство њиховог легенендарног команданта, који је у вријеме убиства обављао дужност замјеника начелника Центра јавне безбједности Српско Сарајево.

Срђан Кнежевић мучки је убијен 7. августа 1998. године на паркингу испред зграде у центру Пала у којој је становао са супругом и два сина.

Коментари 0
Повезане вијести
Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана Годишњица одбијања Венс-Овеновог плана
Побједник туцијаде у Палама Филип Илић Побједник туцијаде у Палама Филип Илић
Осмогодишња Ирина са Пала ниже успјехе у каратеу Осмогодишња Ирина са Пала ниже успјехе у каратеу
Најчитаније
  • У уторак испраћај проте Воја Чаркића
    23h 54m
    2
  • Обиљежена крсна слава и Дан општине Источна Илиџа (ФОТО)
    20h 10m
    1
  • Позив бабице један од најљепших, најхуманијих и најодговорнијих позива
    16h 5m
    6
  • У ријеци Бојани пронађено тијело још једне дјевојчице
    12h 35m
    0
  • Лов газда са Јадрана не престаје
    11h 44m
    1