Обиљежавање Дана и славе Музичке академије

11.06.2021. 09:12
0
ИЗВОР: Срна

Музичка академија Универзитета у Источном Сарајеву данас ​ће обиљежити Дан и крсну славу Свету мученицу Теодосију Тирску.

У Храму Светог Василија Острошког на Вељинама у 9.00 часова биће служена литургија и ломљење славског колача, а промоција дипломираних и мастер студената Музичке академије планирана је од 12.00 часова.

На промоцији студената првог и другог циклуса студија дипломе ће примити 16 мастера музичке умјетности, 23 дипломирана музичара по новом студијском програму, те два дипломирана музичара по старом студијском програму.

Биће додјељено и пет награда "Војин Комадина" које се у част оснивача и утемељитеља професора Војина Комадине традиционално додјељују најбољим студентима са просјеком оцјена 10.

Повеља Музичке академије биће уручена диригенту Камерног хора смјера за црквену музику и појање Музичке академије Универзитета у Источном Сарајеву Радету Радовићу, у част јубилеја 20 година постојања и рада хора.

Коментари 0
Повезане вијести
Милошевић Шошо: Недовољно знања о важности менталног благостања рађа предрасуде и стереотипе Милошевић Шошо: Недовољно знања о важности менталног благостања рађа предрасуде и стереотипе
Филм наше суграђанке најбољи кратки документарац фестивала у Београду Филм наше суграђанке најбољи кратки документарац фестивала у Београду
У сриједу промоција романа „Српско срце Јоханово“ и „Усташа“ у Источном Сарајеву У сриједу промоција романа „Српско срце Јоханово“ и „Усташа“ у Источном Сарајеву
Најчитаније
  • Тијана Бошковић у Пребиловцима: Херцеговина је са мном гдје год кренем (ФОТО)
    19h 59m
    2
  • Одржане "Васкршње радости", један од најљепших догађаја у Источној Илиџи (ФОТО)
    4h 35m
    0
  • Данас Марковдан
    8h 17m
    0
  • Извучено тијело настрадалог рудара
    23h 59m
    0
  • Породилишту у Источном Сарајеву уручени пакети поводом Недјеље Црвеног крста
    3h 51m
    0