Обиљежавање Дана Републике Српске у Источној Илиџи

08.01.2022. 12:12
0
ИЗВОР: Катера

"Центар за културу и информисање" Источна Илиџа и Општинска Борачка организација "Илиџански борац" под покровитељством општине Источна Илиџа обиљежиће сутра Дан Републике Српске.

Према протоколу "Центра за културу и информисање" Источна Илиџа, представници "Илиџанског борца" и општине Источна Илиџа ће у 10.00 часова положити вијенце и одати почаст погинулим и умрлим борцима ВРС на гробљу "Мали зејтинлик" на Сокоцу.

У 11.30 часова протоколом је предвиђено полагање вијенаца и одавање почасти погинулим борцима на спомен плочи на Добрињи 4, а у 11.45 часова обилазак и полагање вијенаца на спомен обиљежју на Кули.

У 12.00 часова предвиђен је обилазак и полагање вијенаца на спомен капели код Храма Светог свештеномученика Петра Дабробосанског у Војковићима, а након тога у 12.30 часова полагање вијенаца на спомен-обиљежју у Касиндолу.

У вечерњим сатима, у 20.00 часова предвиђен је ватромет на Илињачи изнад Војковића, саопштено је за Катеру из "Центра за културу и информисање".

Поводом 9. јануара улице и институције  на територији општине Источна Илиџа су украшене заставама Републике Српске.

Коментари 0
Повезане вијести
Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
Свечана академија поводом Ђурђевдана - славе и Дана општине Источна Илиџа Свечана академија поводом Ђурђевдана - славе и Дана општине Источна Илиџа
Свечана академија поводом Ђурђевдана у Источној Илиџи Свечана академија поводом Ђурђевдана у Источној Илиџи
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    8h 0m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    9h 15m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    15h 6m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    13h 33m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    15h 25m
    0