Обустава саобраћаја у центру Пала

13.09.2019. 09:35
0
ИЗВОР: Срна

У општини Пале данас ће бити обустављен саобраћај за сва моторна возила на дијелу Улице Николе Тесле, у вријеме одржавања манифестације "Дани безбједности саобраћаја у Источном Сарајеву".

Саобраћај ће од 11.00 до 15.00 часова бити обустављен од раскрснице Улице Николе Тесле са улицама Милутина Миланковића и Бошка Југовића, до раскрснице са Улицом српских ратника.

Током обуставе саобраћај ће бити преусмјерен алтернативним путним правцима, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

Из Управе апелују да грађани поштују знакове полицијских службеника који ће регулисати саобраћај и спроводити планиране активности.

Дводневну Манифестацију "Дани безбједности саобраћаја у Источном Сарајеву", која је почела јуче, организују Полицијска управа Источно Сарајево и Полицијска станица за безбједност саобраћаја Пале, у сарадњи са Министарством саобраћаја и веза Републике Српске, општином Пале, Агенцијом за безбједност саобраћаја и Ауто-мото савезом Српске.

Коментари 0
Повезане вијести
Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО) Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
Прикупљено 55 доза крви у Палама Прикупљено 55 доза крви у Палама
Станишић прва, Ђоковић друга на Регионалном такмичењу из физикe Станишић прва, Ђоковић друга на Регионалном такмичењу из физикe
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    13h 39m
    4
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    22h 31m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    16h 22m
    0
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    11h 14m
    4
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    20h 7m
    0