Обустављена претрага - Нестала дјевојчица се не налази на претраживаном терену

27.03.2024. 18:09
0
ИЗВОР: srna.rs

Припадници Министарства унутрашњих послова Србије обуставили су претрагу терена у потрази за двогодишњом Данком Илић у приградском насељу Бањско Поље и Брестовачкој бањи код Бора, јер је утврђено да се дјевојчица не налази на том подручју.

Из МУП-а Србије саопштено је да након 27 сати детаљне претраге терена резултати указују да се дјевојчица не налази на овом подручју површине од око 10 километара квадратних.

Полиција наставља интензиван оперативан рад с циљем утврђивања свих чињеница и околности у вези са нестанком дјетета, о чему ће јавност бити благовремено обавијештена, наведено је у саопштењу.

Током протеклих 27 сати у потрази за Данком Илић, чији је нестанак пријављен јуче, учествовало је више од 500 припадника МУП-а.

У потрази су били ангажовани Жандармерија, полиција опште надлежности, Управа криминалистичке полиције, Управа за технику, Хеликоптерска јединица, Сектор за ванредне ситуације, Управа саобраћајне полиције, Полицијска управа у Бору, као и Горска служба спасавања и чланови добровољног ватрогасног друштва.

Двогодишња Данка Илић нестала је јуче око 13.00 часова у Бањском Пољу код Бора.

Коментари 0
Повезане вијести
Осумњичени за убиство Данке на психијатријском вјештачењу у Београду Осумњичени за убиство Данке на психијатријском вјештачењу у Београду
До априла приједлог за обавезно служење војног рока у Србији До априла приједлог за обавезно служење војног рока у Србији
Наложено вјештачење предмета из аутомобила којим је ударена Данка Наложено вјештачење предмета из аутомобила којим је ударена Данка
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    16h 53m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    18h 8m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    23h 59m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    22h 26m
    0
  • Божовић: Источна Илиџа - свјетионик источног дијела Српске
    14h 1m
    0