Од данас активан хуманитарни број 1412 за маленог Стефана Новаковића

01.08.2020. 09:40
0
ИЗВОР: Катера

Од данас, 1. августа до 31. августа, активан је м:тел број, који можете позвати у сврху прикупљања новчаних средстава за лијечење маленог Стефана Новаковића из Источног Сарајева.  

Позивамо све грађане да позову 1412 и донирају 1 КМ за дјечака коме је помоћ неопходна!

Напомињемо да је овај хуманитарни број искључиво везан за кориснике м:тел оператера и да можете позивати неограничен број пута 1412.

Стефан Новаковић двогодишњи је дјечак из Источног Сарајева који болује од Опстоклонуса миоклонуса, изазваним неуробластоном, тумором који се налази на кичменој мождини, а за његову операцију, у једној од познатих клиника у Турској, потребно је сакупити 19 хиљада евра.

У овај износ нису укључени трошкови терапија које ће услиједити након операције, као ни трошкови смјештаја и авионских карата за породицу Новаковић.

ЗАТО ВАС МОЛИМО, ПОЗОВИТЕ 1412.

Ваша новчана средства можете уплатити и на намјенски жиро рачун 567-483-59001266-89 на име Новаковић Слађана (Сбербанка а.д. Бања Лука)

Коментари 0
Повезане вијести
Демобилисани борац Миленко Јововић из Пала живи на рубу егзистенције, заборављен (ВИДЕО) Демобилисани борац Миленко Јововић из Пала живи на рубу егзистенције, заборављен (ВИДЕО)
Када се крварило, а ниоткуда помоћи – ко је притекао? Када се крварило, а ниоткуда помоћи – ко је притекао?
Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО) Никола Роквић пjешке од Београда до Грчке за обнову дjечије онкологије (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Преминуо кошаркаш Небојша Еркић
    20h 1m
    0
  • Божовић најавио и контракривичну пријаву против Вујичића
    23h 40m
    7
  • Млади кошаркаш Славије каријеру наставља у Меги
    18h 10m
    0
  • Жене не могу у затвор у Војковићима
    6h 51m
    0
  • Ухапшено лице из Источног Новог Сарајева код којег је пронађен кокаин
    1h 36m
    0