Od danas aktivan humanitarni broj 1412 za malenog Stefana Novakovića

01.08.2020. 09:40
0
IZVOR: Katera

Od danas, 1. avgusta do 31. avgusta, aktivan je m:tel broj, koji možete pozvati u svrhu prikupljanja novčanih sredstava za liječenje malenog Stefana Novakovića iz Istočnog Sarajeva.  

Pozivamo sve građane da pozovu 1412 i doniraju 1 KM za dječaka kome je pomoć neophodna!

Napominjemo da je ovaj humanitarni broj isključivo vezan za korisnike m:tel operatera i da možete pozivati neograničen broj puta 1412.

Stefan Novaković dvogodišnji je dječak iz Istočnog Sarajeva koji boluje od Opstoklonusa mioklonusa, izazvanim neuroblastonom, tumorom koji se nalazi na kičmenoj moždini, a za njegovu operaciju, u jednoj od poznatih klinika u Turskoj, potrebno je sakupiti 19 hiljada evra.

U ovaj iznos nisu uključeni troškovi terapija koje će uslijediti nakon operacije, kao ni troškovi smještaja i avionskih karata za porodicu Novaković.

ZATO VAS MOLIMO, POZOVITE 1412.

Vaša novčana sredstva možete uplatiti i na namjenski žiro račun 567-483-59001266-89 na ime Novaković Slađana (Sberbanka a.d. Banja Luka)

Komentari 0
Povezane vijesti
Demobilisani borac Milenko Jovović iz Pala živi na rubu egzistencije, zaboravljen (VIDEO) Demobilisani borac Milenko Jovović iz Pala živi na rubu egzistencije, zaboravljen (VIDEO)
Kada se krvarilo, a niotkuda pomoći – ko je pritekao? Kada se krvarilo, a niotkuda pomoći – ko je pritekao?
Nikola Rokvić pješke od Beograda do Grčke za obnovu dječije onkologije (VIDEO) Nikola Rokvić pješke od Beograda do Grčke za obnovu dječije onkologije (VIDEO)
Najčitanije
  • Preminuo košarkaš Nebojša Erkić
    21h 53m
    0
  • Uhapšeno lice iz Istočnog Novog Sarajeva kod kojeg je pronađen kokain
    3h 28m
    0
  • Mladi košarkaš Slavije karijeru nastavlja u Megi
    20h 2m
    0
  • Žene ne mogu u zatvor u Vojkovićima
    8h 43m
    0
  • Dvojac pao zbog krađe, u njihovim kućama pronađen arsenal oružja
    6h 29m
    0