Од сутра појачана контрола двоточкаша

05.08.2020. 09:04
0
ИЗВОР: Srna

Министарство унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске спроводиће од сутра до недјеље, 9. августа, појачану контролу саобраћаја са акцентом на возаче мотоцикла, лаког мотоцикла, мопеда и бицикла.

Акција ће бити спроведена на подручју полицијских управа Бањалука, Приједор, Бијељина, Добој и Требиње, саопштено је из МУП-а.

У МУП-у наводе да акцију спроводе с циљем спречавања саобраћајних незгода у којима је највећи ризик од посљедица по лица, те подсјећају да је само у августу прошле годне у саобраћајним незгодама смртно страдало 20 лица.

У спровођењу акције биће ангажовани и службени мотоцикли.

МУП позива грађане на максималан опрез и одговорно понашање приликом учешћа у саобраћају како би број саобраћајних незгода, нарочито оних са посљедицама по лица био што мањи.

Из МУП-а подсјећају да током августа спроводе и кампању "Вози опрезно – путуј безбједно" како би се превентивно дјеловало и подстакло грађане на одговорно учешће у саобраћају.

Коментари 0
Повезане вијести
Двојица Фочака претукла Билећанина Двојица Фочака претукла Билећанина
Полиција га искључила из саобраћаја, он наставио возити и изазвао судар Полиција га искључила из саобраћаја, он наставио возити и изазвао судар
Пред полицијом прогутао два паковања дроге и завршио у болници Пред полицијом прогутао два паковања дроге и завршио у болници
Најчитаније
  • Преминула дјевојчица Хелена Гавран - Почивај у миру, црвенокоса дјевојчице!
    21h 22m
    2
  • Тежак судар ђачког аутобуса и аутомобила
    7h 50m
    0
  • Интервју са др Игором Лукићем, кандидатом за градоначелника Источног Сарајева
    23h 16m
    18
  • Куглоф
    18h 16m
    0
  • Кроз гусле струјао и бол и надање цијелог народа: 257 година од рођења Филипа Вишњића
    7h 41m
    0