Одбојкашки дерби у Источном Новом Сарајеву

17.02.2022. 20:23
0
ИЗВОР: sportdc.net

Овог викенда, утакмицама 14. кола Прве лиге у конкуренцији сениорки наставља се првенство Републике Српске, а очекују се занимљиви мечеви.

У Источном Новом Сарајеву, десетопласирана "Славија" у комшијском дербију са трећепласираним Сокочанкама тражи важне бодове за мирнији наставак сезоне, а занимљив сусрет очекује се и у Билећи.

У комшијском - херцеговачком дербију одбојкашице Херцеговца које су 11. у зони испадања, бију важну битку у сусрету са четвртим Требињкама које нишане и шесту побједу у низу.

Лидер првенства, Дакићеве "црвено-плаве" дочекују Љубиње, а друга Инова, јесење првакиње у сусрету са Зворничанкама након два заредом пораза, тражи шансу да се врати на побједнички колосијек.

У Фочи, Маглић дочекује Либеро и циља бодове за наду да могу сачувати прволигашки статус, а занимљива утакмица очекује се и у Невесињу у сусрету Вележа и Радника. Једна и друга екипа најављује велику борбу, вјерују у своје снаге и надају се најбољем те се очекује лијепа узбудљива и неизвјесна одбојкашка представа.

Коментари 0
Повезане вијести
Одбојкашице из Гацка освојиле Куп БиХ Одбојкашице из Гацка освојиле Куп БиХ
Тијана Бошковић проглашена за најкориснију играчицу Тијана Бошковић проглашена за најкориснију играчицу
Билећанку и њен тим побједа дијели од трофеја Свјетског првенства Билећанку и њен тим побједа дијели од трофеја Свјетског првенства
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    14h 41m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    12h 55m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    10h 45m
    0
  • Република Српска добила нови Изборни закон
    14h 0m
    0
  • У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
    8h 43m
    0