Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а

24.04.2024. 15:57
0
ИЗВОР: katera.news

Пријатељска утакмица фудбалских екипа Даун Синдром центра Бања Лука и компаније м:тел одиграна је у Спортској дворани „Центар“ у Бањој Луци под мотом „Фудбалом против стигме и дискриминације особа са Дауновим синдромом и жена Бања Лука“.

Ово је још једна у низу активности компаније м:тел која особама с Дауновим синдромом потврђује да су вољене и подржане у својој заједници.

Како би и на овај начин показали да разлике не постоје, фудбалску екипу Доwн Сyндром центра предводила је генерална директорка компаније м:тел Јелена Триван која је подсјетила да м:тел континуирано и стално помаже особама са Дауновим синдромом. „

- Оно што је важно јесте да сваки мој колега који је данас овде и овако се забавља покаже да им је пријатељ и друг. Ми разлике међу нама не видимо, осим да неко од нас боље или лошије игра фудбал - истакла је Триван.

Директор Даун синдром центра Бања Лука, Зоран Јелић указао је на проблеме особа са Дауновим синдромом и као једну од навећих препрека нагласио неуважавање њихове старосне доби те да их заједница доживљава као дјецу. Јелић је истакао да је то оно што се мора мијењати и да је почаствован чињеницом да генерална директорка компаније м:тел Јелена Триван учествује у утакмици и то у тиму Даун синдром центра.

Прије саме утакмице у којој је резултат био у другом плану, приказан је и филм који су снимили чланови центра, а сам догађај је свим присутнима створио много позитивних емоција.

Својим искреним и пријатељским приступом заједници м:тел носи имиџ компаније која је одговорна према друштву у којем послује и која је увијек ту за све оне којима је потребна њена подршка.

Коментари 0
Повезане вијести
Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције
"Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел "Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Најчитаније
  • Преминула Вера Гргић
    19h 58m
    0
  • Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
    20h 42m
    0
  • Милан треба нашу помоћ – позови 17047
    10h 18m
    0
  • Побједник туцијаде у Палама Филип Илић
    14h 22m
    0
  • Осмогодишња Ирина са Пала ниже успјехе у каратеу
    20h 26m
    3