Одлични резултати T-Combat тима у Београду

09.05.2022. 20:28
0
ИЗВОР: sportdc.net

Кик бокс клуб T-Combat тим из Источног Сарајева имао је одличне резултате овог викенда на одржаном "Трофеју Београда" у дворани Ранко Жеравица на Новом Београду.

Тим из Источног Сарајева је имао седам такмичара, а највише се исказао Николај Радуловић који је радио двије категорије, јуниорску до 74 и 69 килограма и у овје узео злато, те на крају и пехар за најбољег јуниора на такмичењу.

Павле Ђурић кући носи два сребра и то у категорији млађих кадета point fight до 37 килограма, те kick light до 37 килограма. Сребро су освојили и Обрад Газдић, старији кадет преко 69 кг, те старији кадет Срђан Капетина у категорији до 52 кг.

Филип Пандуревић је освојио бронзу у категорији јуниора до 74 кг, а истим медаљама икитили су се и Давид Кузман у категорији јуниора до 63 килограма, те Николина Мијовић у категорији јуниорки до 55 килограма.

- Захваљујемо се нашем великом пријатељу, Срђану Матићу и Кикбокс савезу Београда на изврсној организацији и радујемо се идућем турниру. Ми се од данас спремамо на државно првенство БиХ 21. маја, те "Трофеј Источног Сарајева" које организује наш клуб 28. маја. Потрудићемо се да будемо добри домаћини и да нашим суграђанима покажемо љепоту и чари кикбокса.

На такмичењу "Трофеј Београда" учествовало је око 400 такмичара из шест држава.

 

Коментари 0
Повезане вијести
У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО) У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
Вечерас премијера документарног филма "Прича поносног пука" Вечерас премијера документарног филма "Прича поносног пука"
Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
Најчитаније
  • Сутра обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    9h 46m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    21h 19m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    21h 0m
    0
  • Хуманитарна група „Вукови“ покренулa хуманитарну акцију за породицу Чечар са Пала
    8h 0m
    0
  • У току средњошколски хуманитарни базар у Источном Сарајеву (ФОТО)
    5h 50m
    0