Одређен притвор Игору Милошевићу

02.10.2022. 15:48
0
ИЗВОР: novosti.rs

Након саслушања Игора Милошевића, серијског силоватеља који је осумњичен за извршење кривичног дјела угрожавање сигурности, одређен је притвор.

Судија за претходни поступак Првог суда одредио је притвор до 30 дана Игору Милошевићу.

  • Игор Милошевић доведен у тужилаштво
    02.10.2022. 11:29

    Игор Милошевић, серијски силоватељ који је недавно поново ухапшен у Београду, доведен је на саслушање у Прво основно јавно тужилаштво. Милошевић, иначе серијски силоватељ, који је вишеструко осу...

Регион
Игор Милошевић доведен у тужилаштво

Милошевић је на саслушању признао да је рекао новинаркама "Ако одлучим да вас силујем, ја ћу да вас силујем, ако нема никога да то спречи", али је тврдио да то није рекао са циљем да им пријети, већ да је то био дио његове приче када је описивао силовања која је починио.

Након тога замјеник тужиоца је предложио суду да се Милошевићу одреди притвор због опасности да неће бити могуће обезбиједити његово присуство у поступку, због околности које указују да би могао утицати на свједоке који тек треба да буду испитани, као и због опасности да би боравком на слободи могао учинити дјело којим пријети, а све то узимајући у обзир његову ранију вишеструку осуђиваност.

Такође, ради провјера навода кривичне пријаве тужилаштво ће испитати оштећене, евентуалне друге свједоке, затим ће наредити комисијско психолошко-психијатријско вјештачење осумњиченог на околност његове урачунљивости, а потом ће донијети одлуку.

Коментари 0
Повезане вијести
Суд одбио жалбу Тужилаштва - Башевић, Гојковић и Голијанин остају на слободи Суд одбио жалбу Тужилаштва - Башевић, Гојковић и Голијанин остају на слободи
Уништен Ђоковићев мурал у Београду Уништен Ђоковићев мурал у Београду
Хорор у центру Београда: Трола пала дјевојчици на главу Хорор у центру Београда: Трола пала дјевојчици на главу
Најчитаније
  • Погледајте маршруту уличне трке у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
    13h 12m
    0
  • План редукције воде за недјељу, 8. септембар
    5h 35m
    6
  • Преминуо Славо Кукић
    10h 8m
    1
  • У Источном Новом Сарајеву данас привремена обустава саобраћаја
    13h 5m
    0
  • На Сокоцу и у Источном Старом Граду сутра обиљежавање дана Треће сарајевске пјешадијске бригаде
    12h 56m
    0