Игор Милошевић доведен у тужилаштво

02.10.2022. 11:29
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Игор Милошевић, серијски силоватељ који је недавно поново ухапшен у Београду, доведен је на саслушање у Прво основно јавно тужилаштво.

Милошевић, иначе серијски силоватељ, који је вишеструко осуђиван због кривичног дјела силовања, сада је ухапшен због угрожавања сигурности, након што су га пријавиле новинарке "Информера".

– Након што је Првом ОЈТ у Београду достављена кривична пријава од стране независних дневних новина Информер против И.М. у тужилаштву је обављен разговор са новинаркама наведених новина, а потом је по налогу дежурног тужиоца Првог основног јавног тужилаштва у Београду у сарадњи са полицијском управом за град Београд, одељење за јавни ред и мир, одређено задржавање у трајању од 48 сати осумњиченом И.М. због кривичног дјела "Угрожавање сигурности". Наиме, из навода пријаве кривично дјело извршено је дана 27. 9. 2022. године на штету новинарки које су водиле интервју са пријављеним, а у вези разговора са њим, односно давања изјава за вријеме снимања –  навели су из тужилаштва.

Иначе, велика бура у српској јавности дигла се након што је овај медиј објавио интервју са Милошевићем у ком је причао о силовањима које је починио. Бројни грађани, покрети и организације затражиле су да се "Информер" затвори, а организован је и протест испред те редакције.

Коментари 0
Повезане вијести
Прекинута "Гимназијада": Ученик претукао професора Прекинута "Гимназијада": Ученик претукао професора
Осумњичени за убиство Данке на психијатријском вјештачењу у Београду Осумњичени за убиство Данке на психијатријском вјештачењу у Београду
У току саслушање осумњичених за убиство двогодишње Данке Илић У току саслушање осумњичених за убиство двогодишње Данке Илић
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    20h 55m
    0
  • Десанка Максимовић: Књижевна вила пјесникиња душе
    22h 28m
    0
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    18h 54m
    1
  • На "Виберу" актуелна злоупотреба броја телефона
    21h 7m
    0
  • Партизан мијења име!
    11h 36m
    3