Одређен притвор лицу из Србије

29.07.2021. 10:55
0
ИЗВОР: Срна

Лицу чији су иницијали Д.С. из Србије одређен је притвор на основу приједлога Окружног јавног тужилаштва Бијељина, због сумње да је починило кривична дјела прикривање, фалсификовање исправе и навођење на овјеравање неистинитог садржаја, саопштено је из Министарства унутрашњих послова /МУП/ Републике Српске.

Лице Д.С. осумњичено је да је током октобра 2013. године на подручју БиХ прибавило возило "хамер два", власништво једног правног лица, које је украдено на подручју Њемачке, а за које је знао да је прибављено кривичним дјелом.

Наведено лице осумњичено је и да је ради прикривања стварног поријекла возила, извршило преиначење броја шасије возила, а послије тога, користећи фалсификовану личну карту на име Маријо Маринковић и на основу претходно сачињене фисификоване документације извршило царињење возила и почетком 2014. године га регистровало, починивши тако кривично дјело.

Гранична полиција је у уторак, 27. јула, ухапсила лице Д.С. приликом преласка границе на граничном прелазу Шепак, а на основу расписане потраге МУП-а Српске.

Коментари 0
Повезане вијести
Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву Финска расписала потјерницу, а осумњичени ухапшен у Сарајеву
Аутом се закуцао у радар у Прњавору па ухапшен Аутом се закуцао у радар у Прњавору па ухапшен
Предложен притвор за 18 лица и мјере забране за њих пет Предложен притвор за 18 лица и мјере забране за њих пет
Најчитаније
  • Програм прославе славе Храма Светог Василија Острошког
    12h 21m
    0
  • Нерадни дан у Српској
    14h 8m
    0
  • Велики успјех нашег тенисера Николе Голијанина
    9h 48m
    0
  • Дан побједе над фашизмом и Дан Европе
    13h 8m
    0
  • Мошти четири српска светитеља стигле у Храм Светог Саве
    2h 17m
    0