Određen pritvor licu iz Srbije

29.07.2021. 10:55
0
IZVOR: Srna

Licu čiji su inicijali D.S. iz Srbije određen je pritvor na osnovu prijedloga Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina, zbog sumnje da je počinilo krivična djela prikrivanje, falsifikovanje isprave i navođenje na ovjeravanje neistinitog sadržaja, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske.

Lice D.S. osumnjičeno je da je tokom oktobra 2013. godine na području BiH pribavilo vozilo "hamer dva", vlasništvo jednog pravnog lica, koje je ukradeno na području Njemačke, a za koje je znao da je pribavljeno krivičnim djelom.

Navedeno lice osumnjičeno je i da je radi prikrivanja stvarnog porijekla vozila, izvršilo preinačenje broja šasije vozila, a poslije toga, koristeći falsifikovanu ličnu kartu na ime Marijo Marinković i na osnovu prethodno sačinjene fisifikovane dokumentacije izvršilo carinjenje vozila i početkom 2014. godine ga registrovalo, počinivši tako krivično djelo.

Granična policija je u utorak, 27. jula, uhapsila lice D.S. prilikom prelaska granice na graničnom prelazu Šepak, a na osnovu raspisane potrage MUP-a Srpske.

Komentari 0
Povezane vijesti
Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo Direktoru Srednjoškolskog centra Foča gorjelo vozilo
Finska raspisala potjernicu, a osumnjičeni uhapšen u Sarajevu Finska raspisala potjernicu, a osumnjičeni uhapšen u Sarajevu
Autom se zakucao u radar u Prnjavoru pa uhapšen Autom se zakucao u radar u Prnjavoru pa uhapšen
Najčitanije
  • Ragib Halilović – Heroj sa Grbavice
    8h 26m
    6
  • Selo koje je prokleo car Lazar i danas živi kletvu
    8h 31m
    1
  • Pet lica povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi na putu Ljubogošta - Podromanija
    9h 23m
    0
  • Tuga u Bileći, poginuo mladić iz Gacka
    21h 53m
    0
  • Saobraćajna nezgoda na putu Ljubogošta-Podromanija
    9h 37m
    0