Одржан Пантелијевдански турнир у фудбалу

10.08.2019. 15:14
0
ИЗВОР: SportDC

Поводом обиљежавања крсне славе свети Пантелејмон, одржан је IV Пантелијевдански турнир Источни Стари Град 2019.

Турнир је окупио 8 екипа са подручја сарајавско-романијске регије. Дјечаци су се надемтали у сјајним, спортским, фер и коректним утакмицама.

Освајачи медаља: 1.мјесто ФK Олимп Пале ( 4 узастопни шампион ) 2.мјесто ФK Соколац 3.мјесто ФK Фамос И. Илиџа. Појединачне награде: Најбољи голман Kокот Новак (Фамос), најбољи играч Kопривица Дамјан (Олимп), најбољи стријелац Kосорић Давид (Соколац)

Новина турнира су награде (пехар и диплома) за најљепше постигнут погодак који је отишао у руке Kашић Немање(Соколац) и најбољег најмлађег играча за кога је проглашен Тадић Новак(Општина Источни Стари Град).

"Генерални покровитељ као и предходних година била је Општина Источни Стари Град,те им се ја овим путем захваљујем. Турнир је протекао заиста у најбољем реду, љекарска екипа није имала биљежених интервенција што је јако битно. Дјечаци узраста 11,12 година су се надметали по истинском фер плеју. Награђеним бих у име О.О. турнира честитао на успјеху, а осталим учесницима бих поручио да се видимо наредне 2020.године такође 8.8." - рекао је организатор Немања Јовичић иначе најперспективнији спортиста Источног Старог Града, уједно голман ФK Фамоса Војковићи.

Слика

 

Коментари 0
Повезане вијести
Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду У уторак бесплатни прегледи дојке у Источном Старом Граду
Општина Источни Стари Град расписала конкурс за додјелу студентских стипендија Општина Источни Стари Град расписала конкурс за додјелу студентских стипендија
Најчитаније
  • Партизан мијења име!
    18h 59m
    4
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    2h 4m
    0
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    23h 32m
    0
  • Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
    21h 6m
    3
  • Пале: Узео мотоцикл, није доставио резану грађу у замјену
    2h 11m
    0