Одржан радни састанак руководства ПУ Источно Сарајево и МУП-а Кантона Сарајево

10.11.2023. 15:22
1
ИЗВОР: katera.news

Начелник Полицијске управе Источно Сарајево Бранимир Шеховац и комесар Управе полиције Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево Фатмир Хајдаревић одржали су данас радни састанак у Сарајеву.

На састанку је разговарано о тренутном стању безбједности на подручју ове двије управе као и сарадњи и координацији током сповођењу оперативно-тактичких мјера и радњи на сузбијању свих видова криминалитета.

Управа полиције МУП-а Кантона Сарајево посебно се захвалила начелнику Шеховцу и припадницима ПУ Источно Сарајево на изузетној помоћи и сарадњи приликом лишења слободе шведских држављана осумњичених за кривично дјело "Убиство", које се догодило 31. октобра 2023. године на подручју Сарајева, навели су из ПУ Источно Сарајево.

На састанку су договорене и заједничке активности везане за саобраћај на путном правцу Источно Сарајево-Сарајево, а све са циљем бржег и сигурнијег протока возила, путника и роба у саобраћају, посебно у периоду зимске туристичке сезоне, када је велика посјећеност Олимпијских планина Јахорина, Бјелашница, Игман и Требевић.

- Постојећа сарадња и размјена информација биће настављена, све у циљу подизања стања безбједности на виши ниво и заштите грађана и њихове имовине на подручју ове двије управе - закључули су  Шеховац и Хајдаревић.

Коментари 1
 • Generic placeholder image
  Srđan 10.11.2023. 18:37
  Svaka čast. Samo saradnja Sarajevo i Istočno Sarajevo. Za budućnost omladine.
Повезане вијести
Санкционисано 36 возача због алкохола Санкционисано 36 возача због алкохола
Возило одузето због неплаћених казни у Источној Илиџи, код возача пронађена опојна дрога Возило одузето због неплаћених казни у Источној Илиџи, код возача пронађена опојна дрога
Осам кривичних дјела починило 13 малољетника Осам кривичних дјела починило 13 малољетника
Најчитаније
 • Четнички војвода Бранислав Гавриловић Брне
  18h 4m
  6
 • Како су Срби оставили велики траг у историји Русије
  3h 36m
  1
 • Тужна судбина „фрушкогорске виле“
  18h 29m
  2
 • Здравствено стање генерала Младића веома тешко
  15h 41m
  2
 • У Српској код десеторо лица потврђена зараза морбилама
  15h 37m
  0