Одржан радни састанак руководства ПУ Источно Сарајево и МУП-а Кантона Сарајево

10.11.2023. 15:22
1
ИЗВОР: katera.news

Начелник Полицијске управе Источно Сарајево Бранимир Шеховац и комесар Управе полиције Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево Фатмир Хајдаревић одржали су данас радни састанак у Сарајеву.

На састанку је разговарано о тренутном стању безбједности на подручју ове двије управе као и сарадњи и координацији током сповођењу оперативно-тактичких мјера и радњи на сузбијању свих видова криминалитета.

Управа полиције МУП-а Кантона Сарајево посебно се захвалила начелнику Шеховцу и припадницима ПУ Источно Сарајево на изузетној помоћи и сарадњи приликом лишења слободе шведских држављана осумњичених за кривично дјело "Убиство", које се догодило 31. октобра 2023. године на подручју Сарајева, навели су из ПУ Источно Сарајево.

На састанку су договорене и заједничке активности везане за саобраћај на путном правцу Источно Сарајево-Сарајево, а све са циљем бржег и сигурнијег протока возила, путника и роба у саобраћају, посебно у периоду зимске туристичке сезоне, када је велика посјећеност Олимпијских планина Јахорина, Бјелашница, Игман и Требевић.

- Постојећа сарадња и размјена информација биће настављена, све у циљу подизања стања безбједности на виши ниво и заштите грађана и њихове имовине на подручју ове двије управе - закључули су  Шеховац и Хајдаревић.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Srđan 10.11.2023. 18:37
    Svaka čast. Samo saradnja Sarajevo i Istočno Sarajevo. Za budućnost omladine.
Повезане вијести
Претреси у Источном Новом Сарајеву, једно лице лишено слободе Претреси у Источном Новом Сарајеву, једно лице лишено слободе
Крађа у Палама Крађа у Палама
У Источном Сарајеву лишено слободе осам лица У Источном Сарајеву лишено слободе осам лица
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    2h 56m
    9
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    23h 5m
    3
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    1h 40m
    0
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    17h 53m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    14h 7m
    0