Одржана прва сједница Предсједништва Борачке организације Пале

02.09.2021. 19:32
0
ИЗВОР: КАТЕРА

Новоизабрано Предсједништво Борачке организације општине Пале одржало је данас прву сједницу, на којем су донесена два закључка, речено је за Катеру из БОО Пале.

Први закључак односи се на то да ће Предсједништво Борачке организације општине Пале сутра, 3. септембра 2021. године, поднијети пријаву Полицијској станици Пале за проналазак отуђеног службеног печата и покретне имовине БОО Пале.

Други закључак, према саопштењу, односи се на то да је Предсједништво БОО Пале данас, 2. септембра, поднијело Захтјев начелнику општине Пале Бошку Југовићу за кориштење просторија у којима је Борачка организација дјеловала до 1. септембра 2021. године, а која је тренутно закључана од стране Општине Пале.

У вези са наведеним захтјевом, Предсједништво БОО Пале је затражило од начелника општине Бошка Југовића да сутра, 3. септембра 2021. године прими трочлану делегацију, коју чине предсједник Предсједништва БОО Пале Јасна Лазаревић Гавриловић, замјеник предсједника Предсједништва Раде Ћосовић и предсједник Скупштине БОО Пале Петар Клисара.

У саопштењу се наводи да новоизабрано руководство чини велике напоре да што прије оконча проблеме у Борачкој организацији општине Пале, како истичу, "на задовољство свих грађана Пала, како би се несметано наставио даљи рад".

Коментари 0
Повезане вијести
Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама Промовисана 134 дипломца Филозофског факултета на Палама
Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре у Удружењу „Сунце“ Ученици Средњошколског центра ,,Пале" у оквиру манифестације Дани књиге посјетили другаре ...
Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима Уручена признања, златни и сребрни знак истакнутим појединцима
Најчитаније
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    18h 39m
    0
  • Пале: Узео мотоцикл, није доставио резану грађу у замјену
    18h 46m
    3
  • Власник фирме из Новог Сада довео запослене у родно Невесиње
    15h 28m
    0
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    10h 6m
    0
  • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
    10h 38m
    0