Одузети наркотици, ухапшено осам особа

18.02.2020. 19:07
0
ИЗВОР: ATV

35 килограма марихуане, 1,2 килограма кокаина, осам ухапшених - резултат је данашње полицијске акције “Видиковац”. Како АТВ незванично сазнаје ухапшени су Марко Костић, Филип Милојевић, Лука Маунага, Марко Стрика, Станислав Подешва, Анастасија Борић, Софија Мирковић и Срђан Костић. 

Активности у оквиру ове акције и даље су у току, кажу из Полицијске управе Бањалука. До сада су претреси извршени на девет локација у Бањалуци које користе осумњичени. 

- Том приликом је пронађено и одузето: око 35 кг зелене биљне материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуану, око 1.270 гр биијеле прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу кокаин, двије мрвилице за опојну дрогу, одређена количина новца као и други предмети који се могу довести у везу са извршењем овог кривичног дјела - каже портпарол полицијске управе Бањалука, Данијела Мучибабић.

Акција се спроводи под надзором Окружног јавног тужилаштва Бањалука, а по наредбама Основног суда у Бањалуци. Ухапшени се налазе на криминалистичкој обради у полицији.

Коментари 0
Повезане вијести
Заплијењено 250 килограма кокаина Заплијењено 250 килограма кокаина
У коферу носио 21 килограм марихуане У коферу носио 21 килограм марихуане
У одбаченој торби на подручју Требиња пронађено више од 10 килограма марихуане У одбаченој торби на подручју Требиња пронађено више од 10 килограма марихуане
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    23h 46m
    1
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    21h 45m
    1
  • Партизан мијења име!
    14h 27m
    4
  • На "Виберу" актуелна злоупотреба броја телефона
    23h 58m
    0
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    19h 0m
    0