Одузето 32.490 паклица цигарета различитих марки у Требињу

03.07.2021. 12:29
0
ИЗВОР: СРНА

Полиција у Требињу пронашла је у теретном возилу, које је учествовало у саобраћајној незгоди, 32.490 паклица цигарета различитих марки, док је возач побјегао са мјеста догађаја и за њим се трага.

Из Полицијске управе Требиње су навели да је у непознато лице у мјесту Кочела изазвало саобраћајну незгоду у којој два лица Д.К. и Б.К. задобила повреде и превезена су у Болницу Требиње, док је возач теретног возила напустио мјесто незгоде.

Приликом претреса теретног возила јуче је пронађено и привремено одузето 32.490 паклица цигарета различитих марки.

-Изузети су предмети и трагови који ће послужити у поступку доказивања кривичних дјела недозвољена трговина и непружање помоћи повређеном лицу у саобраћајној незгоди- наводи се у саопштењу.

Полицијски службеници Полицијске управе Требиње предузимају све мјере и радње како би пронашли возача теретног возила.

Коментари 0
Повезане вијести
Матуранти и професори обновили традицију: Меч у малом фудбалу за крај школе Матуранти и професори обновили традицију: Меч у малом фудбалу за крај школе
Мјештани и свештеник у радној акцији: Почела обнова Цркве Светих Архангела у насељу Хрупјела (ФOTO) Мјештани и свештеник у радној акцији: Почела обнова Цркве Светих Архангела у насељу Хрупј...
Најбољи ученици требињске Гимназије на поклоничком путовању у Грчку (ФОТО) Најбољи ученици требињске Гимназије на поклоничком путовању у Грчку (ФОТО)
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    23h 5m
    1
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    21h 4m
    1
  • На "Виберу" актуелна злоупотреба броја телефона
    23h 17m
    0
  • Партизан мијења име!
    13h 46m
    4
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    18h 19m
    0